Вързаха тенекия на Юксел Кадриев, водещият си чукна среща с мъж, но...

904
26 Август 2018, 10:39


Водещият на Би Ти Ви новините Юксел Кадриев се разхлажда със студена бира в горещите летни дни, увери се с очите си репортер на „Уикенд”. Онзи ден журналистът посети столичен ресторант в близост до дома си и обърна няколко големи чаши с пиво, а след повече от час на масата му се появи неизвестен мъж на преклонна възраст.

Макар че в заведението се предлага разнообразна храна, Кадриев не поръча нищо за хапване и наблягаше на алкохолните питиета и цигарите. Той остави цели две кутии на масата, за да са му под ръка, и пафкаше папирусите един след друг.  Юксел остана сам близо час и нервно поглеждаше телефона си. Разочарован, че са му вързали тенекия, той посегна към мобилното си устройство и набра нечий номер. След кратък разговор екранният партньор на Виктория Петрова се усмихна широко и продължи да чака.

Водещият остана сам на масата около час и тъкмо бе напът да си тръгне, когато в ресторанта се появи негов приятел. Въпросният господин изглеждаше доста по-възрастен от Кадриев, а журналистът искрено се зарадва да го види. Аверът му също си поръча бира и двамата започнаха да си бъбрят, сякаш отдавна не са се виждали.

Прави впечатление, че звездата на Би Ти Ви е в добра форма. Преди време Юксел качи доста килограми заради проблемите си с кръста и липсата на движение, но постепенно е свалил част от излишните тлъстини. Дисковата му херния го докара до три операции, които го приковаха на легло за известен период, ала сега се чувства значително по-добре.

Кадриев е успял да се втали, защото вече е подновил тренировките си във фитнес залата, издават запознати. Той спортува три-четири пъти в седмица, но се старае да не натоварва прекално кръста си и избягва резките движения. Макар и леки, упражненията му оказват положително влияние и очевидно го тонизират.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени