Васи Инстаграма на море в България

https://hotarena.net/az-jenata/vasi-instagrama-na-more-v-balgariia HotArena.net
Васи Инстаграма на море в България

Най-популярната нашенка в социалните мрежи — Васи Инстаграма почива на родното Черноморие. Красавицата, която надмина по популярност дори Николета Лозанова и Григор Димитров в социалните мрежи, обикаля заведенията на Слънчев бряг, а вечер и пристанището на Свети Влас, видя HotArena.

Василка Стоянова, както е истинското име на красавицата, живее от дълги години в Германия. Но това лято решила да се прибере и да събира слънчеви лъчи у нас.

20-годишната бомба, която е родом от Петрич, имаше близо 1,2 милиона последователи в социалните мрежи, преди да й хакнат профила. В момента пищната хубавица има около 250 000 последователи, но броят им расте.

Горещите й кадри от нашето море се харесват не само на българските й фенове, но и на чужденците, които са фенове на българката. Те са впечатлени от плажовете и обещават да посетя родното море, само и само да зърнат отблизо прелестите на Стоянова, пише „България днес”.

Инстаграма, освен това споделя, че постоянно я свалят. Въпреки че тя си има сериозен приятел, когото обаче крие от всички.

Васи не изневерява и на стила си, докато събира тен на плажа. Тя споделя редовно кадри на сочното си дупе, както и на бомбите си.

Не е ясно дали в момента красавицата е сама на морето, или е довела и партньора си. Красавицата е фенка на тениса и на Григор Димитров.

През миналата година тя обеща да се съблече и покаже без дрехи, ако Гиршо спечели турнир от Големия шлем. Засега това не се е случило. Моделката споделя още и как веднъж е отказала оферта за 500 000 долара, за да прекара една нощ с богат мераклия.

5 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Таз пък коя е?

Коментирай

:)))

преди 3 години

Поредната която яко я хапят калинките и живее у инстаграмО.

Коментирай

Phill

преди 3 години

Ебаси разкикерената помия.....ква звезда е таз, че не разбрах.

Коментирай

N.

преди 3 години

Толкова много глупости на едно място е трудно да събереш.. в една "статия". Nice try

Коментирай

Сиси

преди 3 години

Голяма трътка, да се прибира у Германия да взема някой шваб и хич да не стъпва тука. Срам и позор, то читави жени не останаха бе само разпоретини и върти опашки за по някой лев.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.