Васил Илиев възкръсна! Шефът на ВИС-2 и брат му лъснаха върху тениски СНИМКИ

29 Юни 2023, 07:08


Васил Илиев възкръсна! Ликът на емблематичния криминален бос от 90-те години ма миналия век, познат с прякора Императора, се появи върху мъжки дрехи . Обяви за продажбите циркулират в социалните мрежи, като черни тениски се продават на цена от 30 лева за бройка. Отпред е изобразен Васил Илиев, като под  него има цитат:

 

„Може да ме спре само Господ и куршуми те".

 

Встрани е изобразена мишена, в чийто център стои името на видната фигура от организираната престъпност в България, която в началото на житейския си път прави кариера на борец.

 

В интернет се предлага и черна тениска, върху която е поставено логото на емблематичната застрахователна компания ВИС-2. Познатият на почти всеки българин лъв стои редом до лика на Георги Илиев - Главния, който е по-малък брат на Васил и след убийството му го наследи начело на ъндърграунд империята. Отново на цената от 30 лева има и вариант, в който и двамата братя са изобразени на тениска, като главите им са върху фон от лъвове, а под тях е изписано какво означава ВИС-2 - „Вярност, сигурност и инвестиции".

 

Васил Илиев бе убит на 30-годишна възраст на 25 април 1995 г. в мерцедеса си на път за ресторант „Мираж". Убийството остава неразкрито, а разследването му е прекратено поради

изтекла давност през 2015 г. По желание на фамилия Илиеви гробът на Васил Илиев се охраня денонощно поради опасност от иманяри. На 25 август 2005 г. пред заведението „Буда бар" в курорта Слънчев бряг, около 22,30 ч., снайперист прострелва фатално Георги Илиев пред десетки свидетели, припомня „България Днес“.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 3 месеца
0
някое назобено пишлигарче емемейче се е филмирало и живее по преразкази :))) тия, дето уж само куршуми ТЕ ги спирали, обикновено или се напикават при арест, или започват да циврят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди 3 месеца
0
Глупави момчета спортистчета алчни за пари които кукловодите използваха за мръсните си деяния и после отстреляха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени