Васко Жабата „преподава“ по физическо в Русе

19 Октомври 2022, 09:47


В интернет се появи видео, в което се чува как хитът "Комбайна вършачка" с лирическия герой и Цеца Мецата кънти в русенското училище "Васил Левски".

"8 часа сутринта. От училищния салон на "Васил Левски" звучи това безумие, фон на заниманията по физическо възпитание", коментира Деница Филипова, която разпространява видеоклипа. Кадрите предизвикаха вълна от негодувание, като мнозина изказват мнение, че парчето не е подходящо за подрастващи. Недоволни са и родители, които са категорично против дъщерите и синовете им да слушат Васко Жабата, докато са в клас.

"България Днес" се свърза с директорката на училището Мария Иванова-Тодорова. Тя разказа, че по време на час по физическо възпитание децата от 6-и клас играели народни хора.

"Хората се чуват на тонколона чрез телефон с блутуут устройство. В един момент едно хоро е превключвало към друго и се е заредил списък с песни. Телефонът, който са използвали, е бил на ученик. За съвсем кратко време е започнала да звучи тази песен. Учителката Петя Ванева е реагирала адекватно и веднага я е изключила. След часа веднага бях информирана. Взети са всички мерки този случай да не се повтори. Това не е практика в училището ни и ръководството не го толерира", заяви категорично пред вестника Иванова-Тодорова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tui e narodna pesen be oligofren
преди месец
0
:D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
-4
"Браво'' на родителите на ученика от 6ти клас които го ''възпитават'' с чалгарски песньовки.гОлЕм чалгаропитек ще стане.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени