Във ВОЙНА ли е Николета със семейството на Ники Михайлов?

https://hotarena.net/pod-pricel/vav-voina-li-e-nikoleta-sas-semeistvoto-na-niki-mihailov HotArena.net
Във ВОЙНА ли е Николета със семейството на Ники Михайлов?

Николета Лозанова не спира да се хвали, че връзката й с футболиста Ники Михайлов процъфтява, ала отношенията им не са така безоблачни, колкото се опитва да ги изкара, узна HotArena.

 

Говори се, че бащата на Ники – Боби Михайлов, открай време недолюбвал Николета и водел тиха война с нея. Президентът на БФС не одобрявал плеймейтката за снаха и поради тази причина синът му досега не се е осмелил да й предложи брак. Вратарят на „Левски“ не искал да се жени, без да има одобрението на родителя си, писа „Уикенд“.

 

Това означава, че мераците на Николета да се види в бяла рокля, а преди това да получи годежен пръстен, ще бъдат попарени. Нещо повече – едрогърдата брюнетка заяви своята готовност да роди бебе от футболиста. Но той нямал намерение да я прави майка на децата си.

 

Ако Ники искаше, досега Николета щеше да е забременяла. Той обаче се дърпа и не ще да се обвързва толкова сериозно. Съобразява се и с мнението на баща си, който отдавна не харесва Лозанова и избягва да общува с нея по какъвто и да било повод“, коментират близки до спортното семейство.

 

Истината обаче се оказва съвсем друга – Лозанова е в чудесни отношения с фамилията на Ники. Спекулациите за противното идват най-вече от там, че двамата избягват да разкриват детайли из социалните мрежи за връзката си. Нещо, което преди са правили, и не е довело до нищо хубаво.

 

Връзката на една от най-популярните плеймейтки и вратаря продължава повече от десетилетие, но през това време двамата се събираха и разделяха. Той имаше други връзки след това, а Николета се омъжи за Валери Божинов. Преди 4 години съдбата отново среща Ни Ло и Ники. С днешна дата двамата демонстрират гладки отношения.

12 Коментара

hhhhhhhh

преди 4 години

На никой не му пука - и тя, и той, и цялото му семейство са незначителни за нашето ежедневие. Да си живеят в розовия балон и да не ни занимават, молим! Нека Николета спре да плаща за PR статии и да споделя своите житие и битие във фейсбук и инстаграм - с децата, които се интересуват от нея. ТУК СМЕ СЕ СЪБРАЛИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЗНАЕМ, ЧЕ НИСКИТЕ И ДЕБЕЛИ ЖЕНИ НЕ СА ЩАСТЛИВИ И НИКОЙ НЕ ГИ ХАРЕСВА!

Коментирай

.

преди 4 години

Той от сума ти години говори как е готов за семейство и деца,ама към днешна дата нито едното е направил,нито другото.

Коментирай

о

преди 4 години

Помня как Николета - уж бъдейки в щастлива връзка с Валери, пускаше статуси за Николай и Алисия от типа: "Когато един мъж те обича, ще сложи пръстен на ръката ти и ще се ожени за теб. Всичко друго е заблуди и губене на време." А ето я сега нея, че тя се озова ЗА ВТОРИ ПЪТ седнала на този стол. Уж много силна връзка, уж пишем по празници и рождени дни как сме заедно вече от 10 години, макар реално в тези 10 години всеки от тях да се е е---л с други, а ето, че нито пръстен, нито сватба, нито дете. Само снимки за Инстаграм.

Коментирай

Иван

преди 4 години

Свирколета ще чака още мнооого дълго време, хахаха. Никото си хойка наляво-надясно, с тая и оная

Коментирай

Наталия

преди 4 години

Ники и Николета са в чудесни отношения. Нищо ново не казахте. Какъв е смисъла от тази статия? Ники бил хойкал наляво-надясно... ама не знаете че Николета си имаше друга, много изгодна афера. И няма и да го разберете. Кралицата си знае играта а тук си чешем езиците излишно.

Коментирай

кати

преди 4 години

Кралица на какво,Наталия............на всички които така толерираш и защитаваш......може и да си права.А какви са им отношенията с Н.Михайлов,само те си знаят,истината е ,че когато един мъж има сериозни намерения той скрепява връзката си с брак и наследник.В тяхната връзка,да не пророкувам,но това няма да стане.

Коментирай

Buhahaha

преди 4 години

Ти си луда бе, каква “кралица” е тва черно грозно и несъразмерно джудже с широк таз :Д Афера имала хахахаха със циганите в караджово хахаха

Коментирай

Бони

преди 4 години

Тая си живее в измисленият свят и си мисли, че някой и вярва колко е обичана и желана. Ако Ники имаше сериозни намерения досега да я е взел за жена и да и е направил дете. Мамин лигльо ама парите от тати ще секнат и затова слуша и изпълнява каквото му се каже. Хойка си и се оглежда за свястна жена която ще е одобрена от семейството му, той за такъв парцал като Гнило никога няма да се жертва и да си опропасти живота. Така, че Гнилото ще си кукува сама след някой друг месец.

Коментирай

V

преди 4 години

Mnogo i se iska na Nikito da e taka. Poracva si statiite i sami si viarva. Istinata e ,ce cial zivot idola i e Alisia,i sled koito tia e bila ,tia go obozava. Edin edinstveniat balak,koito istinsi e obicase e tapiat Valerko. Perukata,nikoga niama da ima deca s neja ili brak. Drugata istina e ce Mihailov ne i pozvoliava da postva snimki sas nego,ako ostane do neia ....jasna ste se skasa pak da pokazva kolko perfektno zivee.

Коментирай

:)

преди 4 години

Нещо си в грешка и то голяма. Изобщо не харесаам Николета, но да твърдиш че “идолът и е Алисия” е, меко казано, смешно! Алисия копира Николета от мига, в който Валери и би шута. Два пъти зарязана заради една и съща жена. Всички знаем как Ася е ходила при пластични хирурзи със снимката на Лозанова, молейки ги да я направят да изглежда като нея. Колкото до Михайлов - първа с него беше Николета, а не Алисия. Вакарелската шафрантия беше зарязана от него отново заради Лозанова, така че недей да пишеш глупости само защото предпочиташ едната пред другата. За мен и двете са евтини парцали - разликата между тях е, че едната е по-стара и по-обиграна.

Коментирай

1

преди 4 години

Не знам какви са им отношенията и кой какви очаквания има за бъдещето си.Знам само от сигурен източник, че Б.Михайлов е намалил чувствително парите на Николай, заради нея. Източникът няма как да разкрия, защото предполагам че четът тука и ще е кофти за човека.

Коментирай

Do 1

преди 4 години

I az imam sushtoto info, kakto i tova che hich ne e foliuybvana ot roditelite na Mihailov, kakto i tova che toi se chuka s drugi jeni po hotelite. Na Niki mu se iska da q razkara shtoto krancheto s pari ot tati e seknalo rqzko :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.