Вдовицата на Кюлев се оправдава за раздялата с Мартин: Жертва съм на хейт по схемата „богатите също плачат“

4629
21 Юли 2018, 15:53


По повод мълвата, че вдовицата на разстреляния през 2005 г. от наемни убийци банкер Емил Кюлев е, простила системните изневери на втория си съпруг – футболиста Мартин Станков и отново живее под един покрив с него, от страниците на столичен ежедневник Весела побърза да внесе яснота по въпроса, или по-скоро да отрече, че с Мартин са били разделени.

Повод за това стана снимка от сватбата  на известния български тенисист Александър Лазов, който работи и живее в Мюнстер, Германия. Щастливите младоженци позираха заедно със своите кумове Весела Кюлева-Станкова и съпруга ѝ Мартин Станков в катедралния храм “Света Богородица” в Пазарджик. Запознати издават, че това е първата обща поява на разклатеното семейство, след като ритнитопковецът е съумял да си върне благоразположението на жена си през последните месеци.

Според изданието, написаното в медиите, за разлъката и изневерите на Станков, било разказ по картинка без капка автентичен аргумент. Въпросната статия отрича и любовния роман на Весела с един президент, определяйки информацията  като: „интрига  заплетена в драматични линии - любовници, апартаменти, хазарт, развод, наследство, раждания в скъпи клиники в Австрия, Италия или Швейцария“.

„В този случай имаме чиста лъжа, съчетана с хейт по схемата „богатите също плачат“, жалва се индиректно Весела Кюлева. А дали това, което твърди вдовицата е истина?Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Минджев Е
преди 12 месеца
0
Станков ходи и по двата бряга. Преди повече от 10 години в първият ВИП Брадър, певицата Лилана разкри, че го е хванала с момче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени