Вдовицата на Коста Цонев защити Деси: Само тя си знае какво й е!

8257
08 Октомври 2016, 12:00


Ели, вдовицата на Коста Цонев, защити доведената си внучка Деси, научи HotArena


"Не мога да разбера помията, която се изспива върху нея. Тя просто е в такъв ступор от смъртта на баща си, че още не може да превъзмогне липсата му. Стига сте се занимавали с нея!", изригна втората жена на великия актьор. 


Тя е категорична, че Деси не се държи вулгарно и не поругава паметта на баща си като се носи по-разголено и не облича черно. "Аз също се обличах цветно след смъртта на Коста. Важно е какво се случва в сърцето ти", убедена е доведената баба на Цонева, предават от "България днес"


Ели също ще присъства на панахидата за 40 дена от смъртта на Димитър Цонев днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 2 години
-1
Ели Цонева от уважение към паметта на Димитър Цонев и Коста Цонев го е казала. Тя е разумен човек и едва ли е възхитена от Деса!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сиса
преди 2 години
-2
Явно на цялото семейство им хлопа дъската, след като одобрявате подобно поведение. Не е нужно да се облича в черно, а просто да се държи малко по прилично. Не е нормално да погребеш баща си , на който дължиш не само живота си , но и всичко , защото никой не би я познавал Деси, ако не беше баща и , и да се кикерчиш, смееш, кикотиш и да се държиш само в бутилката от обяд. Ако наистина по този начин тъгува , би било добре да си стои в къщи, а не да и гледаме сеира - защото пак казвам подобно поведение е ненормално, ако си имал добри взаимоотношения с баща си и си го обичала. Ако това и е ступора -- моя прост акъл не го приема. Явно някакъв много изискан и интелектуално извисен ще да е този ступор.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени