Вдовицата на Самоковеца живее с нов мъж във Виена

02 Ноември 2022, 12:21


Вдовицата на убития в Амстердам Константин Димитров - Самоковеца се радва на нов живот, твърди „България Днес“, позовавайки се на информация от нейни близки.

 

Ангелина отдавна напусна родния Самоков и след като прекара няколко години в Лондон, вече живее във Виена. В австрийската столица официалната съпруга на Димитров не е сама. Тя има нов мъж до себе си, с когото са заедно от няколко години. Във Виена живее и нейният син Константин Димитров-младши, на когото предстои да кандидатства в университет.

 

 

 Близки на Ангелина от Самоков издават, че заминаването й за Виена е станало тихомълком и почти никой не знае повече подробности. Известно е само, че мъжът до нея е българин, но не е от родния й град.

 

Ангелина отдавна е инкогнито и в социалните мрежи. Тя не фигурира с официалната си фамилия Димитрова, а с моминското си име Ангелкова.  Липсват снимки и каквато и да е информация за личния й живот. Прави впечатление, че поддържа  приятелски отношения с цялата фамилия на бившия си съпруг. Ангелина е приятелка с майка му Снежана и неговия брат Мартин. Синът на Самоковеца също поддържа добри отношения с роднините на баща си и често се среща с вуйчо си и неговите деца.

 

Макар да не е известно с какво се занимава новият мъж до Ангелина, тя е запазила високия си стандарт на живот. Семейството често пътува до екзотични дестинации, а вдовицата на Самоковеца обикаля сама модните столици. Ограничила е до минимум единствено посещенията си в България.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени