Вдовицата на Шарлопов сияе на морето (Фото)

https://hotarena.net/az-jenata/vdovicata-na-sharlopov-siiae-na-moreto HotArena.net
Вдовицата на Шарлопов сияе на морето (Фото)
Вдовицата Боряна Шарлопова буквално пращи от сексапил, видя HotArena.


Блондинката става все по-красива с всеки изминал ден и държи да го показва на почитателите си в социалните мрежи. На един от последните кадри Боряна е неузнаваема. С цветен венец около главата и нежно розова копринена рокля вдовицата на Стефан Шарлопов събира погледите на плажа.


В момента Боряна ръководи компанията на покойния си мъж от морето, пише България днес. 

4 Коментара

ами,

преди 3 години

Подгонил я е хормона щом по комбинизонче и китки по главате се муши из пясъчните дюни:)))Дедото се обръща у гроба,че не може да я контролира.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ами всеки на нейно място би сиял, особено когато “имвестицията” ти се върне в стохиляден размер.

Коментирай

Хм

преди 3 години

Не й отива много на положението и като майка на колко деца да се прави на тийнеджър по розова нощница.Ясно е, че е спазвала строгите изисквания на Шарлопов.Избива последно време поведение, което й е липсвало да демонстрира.Иначе всеки е свободен да живее както му е добре.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Продала се е млада,набързо деца и винаги под зоркия поглед на Шарлопов.Неизживяна младост и палавост.Обаче децата и вече са големи,четат,гледат.Във времето на интернет всичко е наяве,та вярно малко умереност не е излишна.Иначе късметлийка е,да си живее живота,няма нужда да става за посмешище като чалгарките и плейЛейките.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.