Векилска и Любенова в тежка война! Блокираха се в социалните мрежи, не е ясно как ще водят заедно

1399
14 Септември 2018, 15:26


Доскорошните приятелки Дияна Любенова и Мариана Векилска били жестоко скарани, издават техни колеги от телевизията, узна HotArena.

 

Двете дружки се хванали за косите още в края на миналия тв сезон, а за цялото лято не се чули нито веднъж. Актрисата обаче се държала все едно нищо не е станало и била абсолютен непукист, докато Мариана изпитвала ужас да дели с нея едно работно място, писа „Ретро“.

 

През главата й дори се прокрадвали мисли дали да не напусне колектива на „Тази събота“ и „Тази неделя“, но тъй като и бездруго в момента свободните позиции за водещи били кът, със сигурност до края на годината щяла да си наляга парцалките.

 

Макар на колегите им от екипа на предаването да им се струвало, че това е обикновена женска кавга, която може да бъде забравена след бутилка вино и дълъг разговор, нещата били далеч по-сериозни.

 

Двете колежки едва не си изтрили номерата от телефоните, но пък се блокирали в социалните мрежи, където миналото лято се надпреварваха да качват снимки заедно от общата си почивка край морето, където прекараха близо 2 месеца плътно една до друга.

 

През пролетта изтече инфо, че Диана и Мариана се скубали за косите. Случката се разиграла в гримьорната им, а оператори и репортери на медията все още били потресени, че двете звезди паднали толкова ниско. Спорът се водел затова коя първа ще се гримира, след което се стигнало до люта вражда. Любенова направила сечено на колежката си, като взела сакото и обувките, с които Мариана трябвало да се яви в ефир.

 

Водещите били глобени за непристойното си поведение, тъй като освен, че си разменяли крясъци, се замеряли с тоалети.


Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в БългарияКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени