Венета Райкова: Едва не останах инвалид заради грешна диагноза!

25 Януари 2023, 13:19


Преди няколко дни Венета Райкова стресира феновете си с разказ за сериозно здравословно премеждие.

Блондинката се оплака в социалните мрежи, че заради грешна диагноза поставена й през месец септември м.г., в първите дни на януари се наложило да легне спешно под ножа. Хирурзите в частната клиника, където е била извършена интервенцията я обездвижили от кръста надолу. Уплашените й близки се кръстили да не остане инвалид, писа "България Днес".

Ето какво сподели Райкова:

"Вместо да се занимават с политическата криза, хората се занимават къде съм изчезнала и разпространяват лъжи, че имам лична и професионална криза. Беше ми поставена диагноза скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста. На 15 септември бях споделила за проблемите на лявото ми коляно. Бях в болница тогава, сгрешили са ми диагнозата. Няма значение, няма да обвиняваме болници. И тогава, и сега, бях в една частна болница, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, в която не съм стъпвала", започва разказа си Райкова.

 

От последващи сторита става ясно, че тя е била обездвижена от кръста надолу, но броени часове след операцията вече са факт и първите й крачки.

 

"Ето ме сега, два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу. Такава е упойката. Сега имам болки, но важното е, че направих първите крачки след операцията.

 

"Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило, от всичко може да се получи. При мен болките бяха от една година, ту се появяваха, ту изчезваха, не си обърнах внимание навреме. Имах прекрасно лято и от септември започнаха болките. Отидох в една частна клиника, оттам в частна болница. Първият ден от новата 2023 отидох при нов лекар-ортопед, веднага ми назначи ЯМЗ, какъвто не ми беше направен миналата година", разказва с подробности ужаса, през който е преминала до момента тв водещата, която накрая не издържа и се разплака.

 

"От мен се искаше да бъда в 8 сутринта в болницата. Направиха ми много изследвания, бяха много мили. Трябваше да бъда с къси панталонки за операцията и без лак на краката и ръцете, сигурно заради упойката", завърши блондинката, която очевидно сега тепърва ще се възстановява от операцията, а и от психическото натоварване покрай нея.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 5 дни
0
Защо публично познати лица си въобразяват,че трябва да натрапват болежките си на обществото и да пускат снимки от болници и да правят излияния за да затормозяват хората допълнително...баста бе.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 5 дни
0
Сакън някой да не си помисли, че леля ви Венета е отишла в държавната болница за обикновени хора... Не е обикаляла всичките 4 месеца всеки ден по болници, скъсала е джоба и търси съжаление + реклама за следващите булевардни романчета. Преди да публикува първата книга така рева ца ТВ7, стари номера на нов глас...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
също пострадал
преди 6 дни
-5
ЗНАЧИ СМЯТАЙТЕ какви лекари има. И вместо да се засрамят,че това е Венета Райкова, известна публична личност, те от некадърни по-некадърни. Да им каже имената или коя е болницата,
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас
преди 6 дни
-1
Никой дори и известните не е застрахован от лекарски грешки..какво остава за обикновения човек
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени