Венета Райкова: Футболистите от националния отбор мастур... на моите книги!

https://hotarena.net/az-jenata/veneta-raikova-futbolistite-ot-nacionalniia-otbor-mastur-na-moite-knigi HotArena.net
Венета Райкова: Футболистите от националния отбор мастур... на моите книги!

Венета Райкова е излизала с футболист oт националния, узна HotArena.



\"Преди 4 г. след като се разведох, излязох на вечеря с футболна звезда. Беше запазил дискретна зала в ресторант в Бояна, масата отрупана с храна, той говори, а да си призная аз по принцип не слушам мъжете, когато ми говорят, а само кимам заинтересовано, но тогава стана интересно! Разбрах, че още с излизането през 2016г. книгата ми “Триумът на кучките” е станала любима на футболистите от националния отбор по футбол! Защото когато пътуват на лагери и мачове в чужбина, те четат секс сцените и мастур… Знаех, че съм описала особено горещи секс сцени, но чак тогава разбрах силата и въздействието на “Триумфът на кучките”, пише Телеграф.

6 Коментара

ха ха

преди 2 години

Венетка явно е гладувала като дете,че само маса отрупана с храна я вълнува.Колкото до книжлетата и,показателно е кои я четат-ритнитопковците илитерати за мастурбация.

Коментирай

gazara

преди 2 години

kakvo e tova kvazimodo?

Коментирай

ритинитопковец

преди 2 години

Да, Винетке, за след продцедурата да си избършат ръцете...и ако останат листи да ги използват за следващият път или за тоалетната вместо хартията предвидена за това. Така че дерзай, следващата книга може да е с повече страници...

Коментирай

Клозетната литература на Венета …

преди 2 години

Да се радваш че вместо да ги четат , си изливат долните страсти отгоре……без думи….. Венето , ама само Тоца те стига по елементарност!

Коментирай

Венета Райкова

преди 2 години

А Вие от къде знаете отдолу или отгоре си ги изливат? Или просто завиждате?

Коментирай

Ужас

преди 2 години

В Бг май стана модерно да си курва,вече не го крият жениците даже се предлагат!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.