Венета Райкова работи като врачка, заподозряха в измама

30 Август 2023, 12:53


Бившата телевизионна водеща Венета Райкова влезе в ново и различно амплоа - това на врачка, пише „Галерия“.

 

Венета гадае бъдещето чрез собствени карти, някои от които се предлагат на пазара. По думите й трансформацията е настъпила през януари, когато претърпя тежка операция на коляното, заради която месеци наред пристъпваше с проходилка. Дългогодишното лице на „Горещо“ има обяснение за всеки знак.

 

„От 2016г., от първата ми книга до днес ви подготвям за него, всички които ходите на астролог, таро, хюман дизайн - ще го поискате, защото чрез него ще получавате отговорите, които търсите всеки ден. От 23 януари, от операцията ми, аз съм между два свята - горе и долу. Бях на много тъмни места в подсъзнанието ми, правих си по два пъти в седмицата регресия, звукотерапия, иглотерапия, за да балансирам енергията в тялото си и да отворя блокажите. Година и половина не можех да ходя добре. Скъсан заден рог на менискус - чистих кармата си с болките и сълзите. После имах успешна операция на 23 януари, но коляното блокира и остана сгънато. 6 месеца, една торба пари дадох при най-добрите рехабилитатори и за всички възможни инжекции, но без резултат! Сега съм на финалната права да отворя изцяло коляното благодарение на регресия, в която се видях в минал живот като дрипав мъж, който беше пребит от други такива мъже, счупиха ми коляното и видях как си влача същия крак.

 

Преживеният ужас от минал живот се е прехвърлил в съзнанието ми по време на операцията и същото коляно блокира. Затова ви казвам, че от 23 януари аз съм между два свята - горе и долу и бях на много мрачни места. Но от там ви донесох новото от мен и знам, че всички ще го искате, познавам ви! Новото нещо ще излезе в много малко бройки за мащаба на моите обичайни продажби, то е скъпо за изработка, затова го пускаме в бутиков тираж. Чакам от печатницата да кажат дата и ще пусна тук линк за продажби към издателството. Няма да стигне за всички, затова отсега обяснявам, за да няма после сърдити“, реди в социалните мрежи Райкова.

 

Тя е категорична, че в момент на колебание или търсене на конкретен отговор, мощността на картите се задейства. Това е една от причините някои от тях да мога да се използват и от хора без особени умения. Неслучайно едни я подкрепиха, а други те заподозряха в измама.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени