ВенЗи гушна втори син!

27 Октомври 2022, 16:00


Рапърът ВенЗи е станал татко на втори син, похвали се самият той.

„И точно когато решихме, че повече няма да можем да хванем малки бебешки крачета... Бог реши да ни зарадва отново, като ни подари и повери още една прекрасна душичка, за която да се грижим и обичаме! Веско, искам да знаеш, че мама, татко и батко ти Тони те обичат безкрайно много! Благодаря от сърце на всички за милите думи и прекрасните поздрави, обичаме ви! Нека Бог да бди над всички нас“, написа във Фейсбук музикантът.

Пред „Телеграф“ ВенЗи разкри, че половинката му Жени и бебето са изписани вече и къщата му е пълна. „Тя роди в „Шейново“, където са се родили почти всички жени от рода по майчина линия.

„Много човешки и професионално се отнесоха, за което сме благодарни. Д-р Надежда Стивасарска изроди и двамата ни синове. Тя е специалист при рискови раждания, при жени нямаше как да е нормално, тъй като и първия път преди година и 8 месеца роди със секцио“, сподели рапърът.

Той издаде, че в началото са очаквали момиче и затова още тогава са решили, че бебето ще носи името на неговата майка - д-р Весела Прашанова, специалист по китайска медицина. „Затова, когато разбрахме, че ще е момче, го нарекохме Веселин - хубаво българско име. Тони пък е кръстен на тъста Антоний“, каза още ВенЗи.

С половинката му не са планирали да станат родители още веднъж толкова бързо, но пък бебето е желано. „Всеки вижда различни черти във Веско, според мен очите са на майка му, а лицето - мое, но пък тепърва ще расте и ще видим на кого прилича", добави изпълнителят на „Дим да ме няма“ и „Опасно близки“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени