Веско Маринов остава и догодина в „Капките”

30 Юли 2023, 10:00


Новият сезон на шоуто „Като две капки вода” се очаква чак следващата пролет, но поне един от участниците в него вече е сигурен. Това е Веселин Маринов, който остава член на журито и занапред. Бардът от Полски Тръмбеш вече е подписал договор за участие в 12-то издание на шоуто за двойници на Нова телевизия.

 

„Вече подписах новия си договор за следващата пролет. Така че ще бъда част от журито.” Това издаде Веселин Маринов преди дни. Той разкри още, че многократно е получавал покани за участие в предаването от продуцента Маги Халваджиян, който обаче го искал като един от състезателите на сцената. Изпълнителят не смеел да рискува с подобно участие, но когато получил покана да журира, се съгласил. „Маги Халваджиян многократно ме е канил да участвам в предаването. Винаги съм му отказвал, най-вече заради женските образи, които трябва да имитирам. След като видя, че няма да се съглася да съм участник, той ми предложи да стана част от журито. Не съжалявам, че приех. В предаването можех да говоря искрено и в него нямаше нищо нагласено и режисирано предварително. Да, не ми беше лесно да оценявам, защото имаше много добри изпълнители, но се възхитих на професионализма, с който се отнесоха всички към образите, които трябваше да имитират”, разказа още изпълнителят на „Горчиво вино”.

Миналия сезон на „Капките” беше най-силният откъм рейтинг. Освен артистите, които показваха много добри превъплъщения на сцената и привлякоха фенове към малкия екран, основна заслуга за рейтинга имаше и конфликтът между Веско Маринов и водещия Димитър Рачков. Той започна още с първия епизод, когато певецът обвини актьора, че говори глупости от сцената, че не го оставя да се изкаже спокойно и че има „мръсна уста”. Митко очевидно се засегна, но продължи да налива масло в огъня, предизвиквайки музиканта да се ядосва още все повече и повече. Накрая Маринов нарече Рачков „баджанак” и до ден днешен всички се питат дали наистина двамата са „баджанаци”. Този въпрос така и не е изяснен в публичното пространство.

Много хора подозираха, че конфликтът между водещия и журиращия е предварително режисиран и включен в сценария на предаването. Маринов обаче отрича това. Според неговите думи всичко е било спонтанно и е възникнало естествено като следствие от раздразнението му от стила на работа на Рачков. С него обаче въпреки всичко били в идеални отношения. Веско даже щял да участва в шоуто на Митко в зала 1 на НДК през есента. Актьорът и певецът били приятели от цели 15 години.

Ако Рачков остане водещ на „Капките” и през следващия сезон, най-вероятно караниците му в ефир с певеца ще продължат. Никой не очаква от актьора да промени внезапно стила си на водене, който го храни вече 11 сезона в шоуто, нито пък от музиканта се очаква да развие толерантност към този стил.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени