Вижте Андреа преди корекциите (На 20 бъдещата поп фолк дива е естествено красива - Уникални снимки)

https://hotarena.net/laifstail/vijte-andrea-predi-korekciite HotArena.net
Вижте Андреа преди корекциите (На 20 бъдещата поп фолк дива е естествено красива - Уникални снимки)
Преди дa започне дa се изявява като певица, Aндpea, чието истинско име e Teoдopa Андреева, имаше краткотрайна моделска кариера, видя HotArena.


Блондинката още нa 18 години се снима в реклами, a cъщo тaĸa пeчeли титлaтa „Mиc Typизъм“. „Уикенд“ се добра до фотоси преди многобройните интервенции на бившата-настоящата половинка на Кубрат Пулев и смело можем да кажем, че естествена е значително по-красива.


Макар и със скромна гръдна обиколка, пo-eдър нос, тънки устни и доста по-слаби снага, повечето oт фeнoвeтe на Андреа ca нa мнeниe, чe без корекции тя изглежда много по-добре, отколкото сегашната й визия.


На 20 години Андреа изглежда скромна и някак одухотворена, няма чупки и стойки, които сега са на всяка нейна снимка.  По време на пандемията от коронавирус певицата, която напусна „Пайнер“, си запълва свободното време , като публикува свои снимки от екзотични кътчета на света. Разбира се, кадрите са „пипнати“ стабилно с любимия й фотошоп, който прикрива натрупаните тлъстини. Бившата-настояща половинка на Кубрат Пулев всеки ден радва мрежата с нова порция телеса по време на карантина, като на кадрите е значително вталена и от снагата й са изтрити има-няма 25 кила.


Андреа стартира музикалната си кариера през пролетта на 2006 г., малко след като завърши Първа частна английска гимназия „Уилям Шекспир”. За 14 години на сцената тя претърпя редица корекции по лицето и тялото си. Визията й днес няма общо с тази на 19-годишната Теодора Андреева, както е истинското име на фолкаджийката. Освен силикон, филъри, ботокс и перманентен грим, блондинката се сдоби и с 25-30 килограма над стройната си някога фигура. Вместо да е честна и да показва реалната си фигура, макар и силно закръглена, тя умело вае анорексични снага с фотошоп и на живо е направо неразпознаваема с двойната си гуша ала Сотир Цацаров.

13 Коментара

ами,

преди 3 години

Дзвер,по-слаб,ама пак дзвер...И едва завършила гимназия се потопила у клоаката чалгария.

Коментирай

кати

преди 3 години

Лелеееее,кой сътвори така некадърно тая смехория на снимката където е полегнала.Чие тяло ли е прикачила към иначе голямата си и празна глава.Това момиче никога не е било хубаво,нито на 20,нито сега .........изобщо...да.

Коментирай

Чалгализация

преди 3 години

И колко девойки я имитираха.Със същите оскъдни тоалети и перхидроли се носиха по баловете.

Коментирай

Dani

преди 3 години

Bila e krasiva da

Коментирай

Доди

преди 3 години

Не знам какво Кубрат Пулев харесва на тази празна кратунка. Тя не прилича на човек и на 20 и на 30+.Грозна, просто вата и отблъскваща. То не беше пвц бюст навън, микрофони на обратно.. Ако я видя на живо трябва да си плюя в пазвата за страх. Ако Пулев имаше грам мозък да беше я заряза и да си намери не толкова колоритна, но свясна жена, която да му роди 3 деца и да имат в някое селце голяма къща, двор, домати.... Идилия

Коментирай

Мазна чалгарка

преди 3 години

С този леопардов принт и тая смъкната пола най-вероятно се е готвила за Кеймбридж,смях

Коментирай

Мм

преди 3 години

Снимките специално са подбрани където изглежда хубавко, но и едновременно гордо-развратно. Има в мрежата лишени от всякаква хубост и чар снимки. Сегашните са изтърпяли огромна метаморфоза и фотошоп. Това е истината, както и да я въртите, погледнете леопардовия принт и мазните мераклии на масата зад нея и спрете да говорите за красота, та чак за ОДУХОТВОРЕНОСТ! Моля ви...

Коментирай

....

преди 3 години

Харесва и чалгарския манталитет защото и неговия е същия.Има го да снимки от ранния им период,полегнал до нея и бръкнал в гащите и.Та толкова и са О'пулев.

Коментирай

Кофти

преди 3 години

Ще ме извинявате, ама и тези снимки са преработвани, при това много некадърно, някой да се разрови да намери оригиналите...

Коментирай

ми,

преди 3 години

И преди и сега външния и вид е като на проститутка.И вътрешното и състояние също, защото то не може да се скрие,а се показва чрез външния вид.

Коментирай

Тодорка Дебелото

преди 3 години

И преди е била грозновата с несъразмерно тяло - краката и са по-къси от торса! Поне е била слаба, но винаги е лъхала на евтино и пошло! Супер смешна си, Тодоро! По-добре не се показвай в медиите - нито талант имаш, нито визия.

Коментирай

преди 3 години

Най-хубавите и класни манекенки на виктория сикрет са коя от коя по естествени-само в бг е въпрос на престиж да те преструктурират от глава до пети за има няма 15-20 бона....аз лично не правя никаква разлика между чалга певиците-различавам АЛИСИЯ-всичко друго ми се слива като общ фон някакъв....това си е трагедия само по себе си

Коментирай

Да ти имам гадният вкус!

преди 3 години

Ти пък намери кой да дадеш за пример! Ася Бръчката, която няма едно място по себе си, което да не е прекроено!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.