Вижте Лили с деколте като на Сашка Васева и визия на попфолк лъвица (Пикантни кадри)

https://hotarena.net/laifstail/vijte-lili-s-dekolte-kato-na-sashka-vaseva-i-viziia-na-popfolk-lavica HotArena.net
Вижте Лили с деколте като на Сашка Васева и визия на попфолк лъвица (Пикантни кадри)

Уникален клип от далечната 1996 година с участието на Лили Иванова се появи в социалните мрежи, видя HotArena.

Видеото е от музикалния фестивал „Златният Орфей“ в Слънчев бряг. Макар по онова време курорта да не е символ на чалга културата, визията на иначе стилната Лили е доста близка до поп-фолка, който тогава вече е популярен  жанр. Примата на естрадата излиза на сцената в любимия си черен цвят, но пременена в ултра  къси панталонки и връхна дреха изцяло прилепнала по тялото й, с цип предизвикателно  смъкнат под гърдите й. Под якенцето път изскача черно бюстие с огромно деколте, в което гърдите на Лили едва се побират. Визията й е допълнена с черен тънък колан и класически остри токове. Прическата й също е доста по-различна от сегашната. Косата с дължина до ушите и е боядисана в много тъмни тонове на русото. Оформен е  даже прав бретон който, който е тупиран, за да бухне.

Прави впечатление, че в онези години примата е имала доста по-близък контакт с хората.  След като изпълнява вечната си песен „Камино“, на сцената се струпат почитатели, които лично й подаряват букети, поздравяват я, а някои дори я целуват по бузата.

Иначе Иванова винаги е била почитател на минижупите и късите панталонки и дори на 81 години продължава да се появява в такъв вид на сцената, демонстрирайки гордо стройните си крака. По-фрапиращо във вида й от 96-та година обаче е огромното деколте. В социалните мрежи масово коментират, че Иванова може би е леко повлияна от масово развиващия се по онова време попфолк жанра и тогавашната му емблема Сашка Васева, чиито запазена марка именно преливащият бюст. Хората намират визията на Лили за меко казано неподходяща, имайки предвид, че по онова време тя е била на достолепните 57 години. Освен това на въпросното издание на „Златният Орфей“ примата е удостоена със статуетка за цялостно творчество, което предполага да заложи на доста по елегантна и стилна визия за церемонията, пише „Галерия“.

10 Коментара

бееее,

преди 3 години

Драскачи от сайта,на нокътя на малкто пръстче на Лили Иванова не можете да стъпите,чалгаропитеците също.Затова БАСТА......

Коментирай

Мими

преди 3 години

Всички естрадни певици още от далечното минало са се обличали по-предизвикателно на сцена.Защо ги хулите само фолкпевиците.Казват му сценично облекло и грима разбира се и прическата ще е по-така.Дали е Лили или Преслава Анелия или Деси Слава какво значение.

Коментирай

s

преди 3 години

И какво?! Нищо фрапантно не е! Стилно и с мярка!

Коментирай

Mari

преди 3 години

ВЕЧНАТА ЛИЛИ е примата на българската популярна музика. Единственна, неповторима и вечна. Освен недостижим талант тя има класа, собствен стил, ниво във всичко. Несравнима е ! Какви са тия куци, наивни опити да бъде сравнявана с когото и да било. Чалга културата е суб култура, създадена от мутрите и обслужваща техния примитивен вкус като звучене и визия. Това са различни вселени без допирни точки. Лили е недосегаема! Заслужава не глупашки коментари, а нисък поклон и благодарност, за уникалното си творчество.

Коментирай

George1

преди 3 години

На тази искуфяла мумия мястото и е в Гиза.

Коментирай

....

преди 3 години

...Благодарение на композиторите и текстописците, които са и създавали песните и с които, за благодарност, беше и е скарана...Те са тези, които заслужават ПОКЛОН!!!

Коментирай

Mari

преди 3 години

Благодарение на усета и вкуса си тя рабити с добри музиканти, а тестовете в голямата си част са автентична поезия, която авторите са и предоставили . Например стихове на Павел Матев, Дамян Дамянов, Вълдобрев...така се раждат песните, които са радвали и още радват публиката й. Обаче има и такива дето нямат потребност от божествения й глас. Те имат уши само за клюки и с удоволствие ги разпространяват. Това могат само горките...

Коментирай

Ей, подлезурке,

преди 3 години

George 1 много правилно го е написал!

Коментирай

......па

преди 3 години

Дори да е там,пак ще предизвиква интерес за разлика от теб.Върни се в първи клас,купи си буквар,виж как се пише думата изкуфял.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Лили Иванова никога не си е позволявала порнографско облекло, излъчване,клипове и поведение ,така че не я поставяйте изобщо до чалгарките.Те са падение.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.