Вижте Наталия Гуркова без грим!

https://hotarena.net/laifstail/vijte-nataliia-gurkova-bez-grim HotArena.net
Вижте Наталия Гуркова без грим!

На фрешове и готова храна кара бившата миска Наталия Гуркова, узна HotArena.

 

Топпапараците на „България Днес“ изловиха скорошната вдовица да пазарува прясно изцеден сок и топла супа от заведение до дома си.

 

След трагичната загуба на съпруга си моделката не излиза по светски събития, но дори и до кварталния магазин е с рокля и професионално направена прическа.

 

Впечатление прави обаче, че Наталия явно в ежедневието си не носи грим. Нещо, което не можем да видим например в профилите й в социалните мрежи. Там хубавицата е винаги силно гримирана, като особено държи очите й да бъдат доста добре подчертани.

 

За разлика от другите родни знаменитости, които не спират да се дегизират с очила, когато са навън, то Гуркова си се харесва такава и не прикрива нищо от натуралната си красота.  

6 Коментара

Наталия

преди 4 години

Има правилни черти на лицето, така че с грим изглежда повече от добре. Не знам дали от мързел или от някаква депресия е решила да излиза без грим, това е лудост! След трагедията с мъжа й, тя остана с почти никакви материални придобивки, и може би затова е съсипана и не е на себе си. Но дори и така да е, не трябва да излиза без грим. Сега мисия номер едно трябва да й бъде да намери нов мъж, и да опита да забрави Джордже.

Коментирай

niama druga kato teb, tzaritze!

преди 4 години

Super si, Natalke! Napravo mi opraviash denia s tvoite dalbokomisleni i filosovski komentarcheta. Smoaitai, reve mi se, kato vliaza tuka v hotnews i ne vidia komentar ot teb.

Коментирай

чоранте мосте

преди 4 години

ot neq mi se ebe otkak se pomnq. tya e etalon za mis balgariya-rast,tyalo,cici,dupe,so4ni ustenca...Ama de toz kasmet da g opitam..

Коментирай

he he

преди 4 години

ne stava duma za kasmet, a za pachka, bratle

Коментирай

Светла

преди 4 години

Наталия е единственото истонски красиво момиче, станало мис България! Винаги е прекрасна! Няма как да не спомена грозотиите, които в годините се кичеха с тази титла...Станахме за смях на света!

Коментирай

Оле

преди 4 години

Много е грозна без грим. Не трябва да излиза негримирана направо плаши.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.