Вижте тайния палат на Кирил Петков в София (Имотът е оценяван на над половин милион лева - ФОТО)

https://hotarena.net/pod-pricel/vijte-tainiia-palat-na-kiril-petkov-v-sofiia HotArena.net
Вижте тайния палат на Кирил Петков в София (Имотът е оценяван на над половин милион лева - ФОТО)

Милионерът Кирил Петков се шири в палат за половин милион на столичната ул. „Цар Шишман“, но доскоро се е ширил във внушителна къща в София. Палатът е разположен в софийския квартал „Бъкстон“, а на адреса на имота е регистрирана и фирмата на неговата жена – канадката Линда.

 

Към момента семейство Петкови пo незнайно какви причини е решило да напусне къщата от 270 квадрата, колкото три нормални апартамента, и тя се отдава под наем срещу внушителната сума от 1800 евро, или 3500 лева, при това без включен ДДС. В обявата е споменато, че къщата се отдава с частично обзавеждане. Вероятно останалата част от мебелите Кирил и семейството му са взели в апартамента на пъпа на София.

 

От данните за имота става ясно, че е след основен ремонт, има два етажа плюс таван, който също е годен за обитаване. Имотът върви и с място за паркиране за общо 3 автомобила и склад в приземната част от 45 квадрата. На всеки етаж има по една баня с тоалетна. На първо ниво са разположени кухня, трапезария и две дневни помещения тип хол, на второ - три самостоятелни спални и санитарен възел. Към таванското помещение, от което съпругата на Петков – Линда, има и снимки как прави йога, води стълба. Къщата има и тераси, но по-впечатляващ е просторният двор с буйна растителност, морава, външно барбекю, беседка и хамак.

 

Според брокери реалната цената на къщата към момента би била над половин милион лева, като се вземат предвид имотите, които се продават в съседство. В социалните мрежи на Петков и жена му все още присъстват снимки от предходното им жилище, както и от сбирките им в уединения двор, полети с обилно количество шампанско.

 

Настоящият им апартамент също не отстъпва по лукс

 

на къщата и разполага със задна градина, в която пак могат да се събират с приятели и да гуляят далеч от любопитните погледи на минувачите по улицата. В тлъстата си банкова сметка новоизлюпеният партиен лидер има спестявания за още поне два такива имота. От декларацията му пред КПКОНПИ стана ясно, че на влог в чужбина, без да посочи коя е държавата, той държи 700 000 долара, или 1 120 000 лева. Колосалната сума вероятно е натрупана от предприемаческия бизнес на Петков, но защо е избрал да я съхранява извън България, остава мистерия.

 

У нас банковите му влогове са далеч по-оскъдни. В родна банка е внесъл едва 20 хиляди лева, а в графата налични парични средства в декларацията си, които могат да бъдат и суми в кеш, е писал, че притежава 50 хиляди долара, което е около 80 бона.

 

Съпругата му Линда няма спестявания на свое име и е разбираемо, предвид тлъстата чужбинска сметка на мъжа й. За сметка на това двата семейни автомобила, които Петкови притежават, са вписани на имената и на двама им като собственост, придобита по време на брачния им съюз. Докато бе министър на икономиката в първото служебно правителство на Румен Радев, Кирил, прочул се с прякорите си Харварда и Канадеца, си купи нова кола на марката „Лексус“ за 60 бона. Жена му пък кара английско дамско бижу „Мини Купър“, купено за 13 500 лева, пише „Ретро“.

13 Коментара

Иво

преди 2 години

Еййй, наистина ние българите сме завистливи, злобни и нещастни ако някой е по добре от нас. Злояди, защо непишете за всеки палат в Драгакевцуи, Симеоново и оше къде ли не.... Всеки знае поне два палата на кой измамник е, ей продажна нация бе.... За пари и майка си продаваме, а чест никаква.....

Коментирай

Къщата

преди 2 години

ами тя не превъзхожда голяма част от селски къщи. Минете през Горубляне и вижте какви къщи имат горублянци…

Коментирай

Гергана

преди 2 години

Човекът си има всичко, при това придобито от собствен бизнес. Което означава, че не му се налага да присвоява чужди пари!!!

Коментирай

Петя

преди 2 години

Работили са хората,спечелили са ! Защо злобеете хора ?

Коментирай

аз

преди 2 години

ами да е жив и здрав човека и семейството му..не е като Ева Веселинова-която на всяко пръдване го обявява

Коментирай

11

преди 2 години

Разбирам ...на половината и повече т хората не им е ясно как не е крал, а пък има...то в България вече всички си задаваме ежедневно този въпрос...то на това свикнахме....кражби

Коментирай

Pi60

преди 2 години

Тъпанарска статия целяща генериране на трафик. Лично не харесвам педалите от педалската партия ПП, но мразя и подобни статии.

Коментирай

Петя

преди 2 години

Те са спечелили всичко със собствен труд ,така ,че не злобеете,който работи нека да има,те не крадат !

Коментирай

ОСМАН БЕГ

преди 2 години

ПЕТЪР КЛИСАРОВ ИЗВЕСТЕН И КАТО ПЕПИ СЕРВИТЬОРА СЪЩО ЗАХЛЕБИ ЯКО, КАТО ГО ВЪРНАХА СВИНЕТЕ ОТ КАНАДА ДА ПРАВИ СПЕШНО ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ И ДА Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КАНАДСКОТО ЯДРЕНО ЛОБИ ЗА КЕ НЕФА :)

Коментирай

ОСМАН БЕГ

преди 2 години

ДАЖЕ ГОВЕДОТО СЛАВИ И ОНЯ ТЪПАК ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ, ГО КАНИХА ДА РЪСИ СЕРВИТЬОРСКИ МОЗЪК ЗА МАЛОУМНИЦИТЕ :)

Коментирай

ОСМАН БЕГ

преди 2 години

И КАТО ЗНАЕМЕ, ЧЕ ВСЯКЯ ГОТВАЧКА МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА КОЛХОЗНА КОЧИНА, ЗАЩО ПЪК ЕДИН СЕРВИТЬОР ДА НЕ СЕ ОПРАВИ С ЕДНО МАЛКО КЕНЕФЧЕ :)

Коментирай

ОСМАН БЕГ

преди 2 години

ЖАЛКО ЧЕ, ЧЕРНА КОТКА МУ МИНА ПЪТ ОЩЕ В НАЧАЛОТО И ГО ЗАПСУВА ПО ФОРУМИТЕ ;)

Коментирай

ОСМАН БЕГ

преди 2 години

СЕГА Е РЕД НА КИРО ЧЕ ГЕВАРАТА ДА ОТНЕСЕ ПСУВНИТЕ :) И ПОНЕЖЕ МУ КАЗАХ НА ТОВА КУРВЕНСКО КОПЕЛЕ ДА СЕ ОМИТА ЗА ПИЧКА СИ МАЙЧИНА У КАНАДА, СЕГА, ИСКАМ ГЛАВАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ - КУРВАТА!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.