VIP епизод от хитовия сериал "Кухня" с Дмитрий Назаров в столичния хотел Sense на 21 май.

15 Май 2023, 09:00


Опашка от лъскави автомобили като на автосалона в Женева, дефиле на топмодели с хитови тоалети като на седмицата на модата в Милано, знаменитости по червения килим като на наградите "Оскар" - това ще се случи на 21 май в столичния хотел Sense.

 
Там на практика ще се снима VIP епизод от хитовия сериал "Кухня", като специален гост ще е главният герой Виктор Петрович Баринов.

 
Актьорът, който изпълнява главната роля в мегапопулярната руска поредица - Дмитрий Назаров, ще е по това време в България, за да стартира европейското турне на най-новия си спектакъл - “Держава набекрень или Л'амур МУР”, заедно със съпругата си Олга Василиева.

 
Освен с участието си в сериала “Кухня” семейството е известно с ролите си в игрални филми и в Московския художествен театър “А. П. Чехов”. Преди година обаче изпълнената от тях песен “Хотят ли русские войны” по повод нахлуването на Русия в Украйна доведе до уволнението им от театъра. Решението беше на художествения ръководител Константин Хабенски. Според дадено от тях интервю той им казал, че ако не ги уволни, 29 човека от театъра ще загубят правото да не бъдат призовавани в армията и сигурно ще бъдат принудени да воюват в Украйна.

 
Назаров е в МХТ “Чехов” от 2002 г., съпругата му - от 2005 г. До уволнението им двамата бяха във Франция, но решиха да не се прибират в Русия, след като беше ясно, че ще ги осъдят.

 
За събитието в ресторант Pure&Sense на жълтите павета главният готвач - шеф Франциско Лоренцо, и неговият екип ще приготвят петстепенно меню, което ще бъде вдъхновено от най-добрите ястия от сериала "Кухня".

 
Дмитрий Назаров и Олга Васалиева ще са в София четири дни, по поканата на Евгения Стайловска (списание ГОСТ), като ден преди VIP вечерята ще дадат пресконференция, а на 22 май е самият концерт в зала 2 "Крикор Азарян" на НДК.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени