Вкараха Михаела Маринова в расистки скандал, певицата получава смъртни заплахи!

https://hotarena.net/laifstail/vkaraha-mihaela-marinova-v-rasistki-skandal-pevicata-poluchava-smartni-zaplahi HotArena.net
Вкараха Михаела Маринова в расистки скандал, певицата получава смъртни заплахи!

Михаела Маринова отнесе обиди и заплахи след последния си образ в шоуто „Като две капки вода“, научи HotArena.

Миналия понеделник тя трябваше да влезе в кожата на африканската изпълнителка Номсебо Зикоде. За да прилича на оригинална, гримьорите бяха изработили маска с лицето на Номсебо,  естествено в  черен цвят, защото Зикоде е  афроамериканка.

Видео заснето след шоуто възмути хора с тъмен цвят на кожата от целия свят.  На него Маринова сваля маската от лицето си. Клипът е заснет с цел да промотира уменията на гримьорите в шоуто и колко време отнема да се изгради образ в най-гледания български формат.

Не така видя нещата Порша  Уилямс - американска актриса с хиляди последователи в мрежата, която изрази погнусата си от факта, че Маринова сваля лицето си. Последваха безброй коментари, в които Михаела е обвинена в расизъм. Намериха си и българи в Туитър, които скочиха на певицата и заради думите, че не иска отново да е „черен образ“, въпреки че Михаела още тогава уточни, че не е расист. Измежду всичките обвинения към българката никъде така и не бе споменато, че гримът на певицата е заради предаване с имитации. Никой не е имал намерение да се гъбарка със  Зикоде или с когото да е било с тъмен цвят на кожата и в български ефир нещо такова не би било позволено.

Нещата около скандала излязоха извън контрол още в началото и Михаела Маринова започва да получава смъртни заплахи в интернет под формата на картинки с ножове, черепи и ковчези,  писа „България Днес“.

8 Коментара

Да не се правят на интересни

преди 3 години

Ами то нали последната им мания на бг звездите е да се правят на чернилки, викали им мулатки, както Мара общата се изръси, снимки с такива по Занзибар като ганито и още купища примери напоследък. Откачена работа , тотална звездоманска простотия

Коментирай

??

преди 3 години

Всеки,който подписва договор трябва да го чете и м/у редовете. Ако не разбира/ правно/ каузите в същия се консултира с адвокат преди да си сложи подписа. Михаела е видяла само цифрите на парите,които ще получи,но не е разбрала за капаните,които са и заложени. Да свали маската,не е била нейна идея,а на продуцент,режисьор.Но пък за рейтинг и реклами кой да помисли мащабно,че и дума и жест може да предизвикат мащабен скандал. Сега тази африканска изпълнителка да се консултира с адвокат дали правата и като личност и изпълнител не са и нарушени от пошлото болгар предаване.? Михаела и като говори,включва първосигнален импулс и резултата е на ниво примати!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Айде стига сте хейтили Мишето, супер красива, млада и талантлива мацка! Спрете се бе!

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Измишльотини на жълтурски сайтчета.

Коментирай

Антон

преди 3 години

Какъв скандал?! Пишат, за да са интересни. Точно това момиче ми е адски неприятно външно, иначе е страхотна певица. Но се чудят в к'во да я забъркат, та да се пише нещо за нея!

Коментирай

Мхм

преди 3 години

Но много безлична и грам няма харизма.

Коментирай

Ванеса

преди 3 години

Цялата история тръгна от Евгения Джаферович- гримьорката инфлуенсър ,която качи ТикТок видео как сваля маската на Михаела . Видеото много бързо набра популярност и започнаха да я нападат здраво. Евгения набързо се покри и си промени имената във всички социалки и “ни лук яла,ни лук мирисала” ,и тогава погнаха Михаела. Грозно,много грозно!

Коментирай

......па

преди 3 години

ТикТок е новата простотия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.