Владо Пенев лепна COVID-19 и провали снимките на „Откраднат живот“

https://hotarena.net/laifstail/vlado-penev-lepna-covid-19-i-provali-snimkite-na-otkradnat-jivot HotArena.net
Владо Пенев лепна COVID-19 и провали снимките на „Откраднат живот“

Звездите от „Откраднат живот“ били принудено временно да стопират снимките на десетия сезон на сериала, кръстен \"Антитела\" и посветен на коронакризата, за да се тестват за COVID-19, пише „Галерия“.

Процедурата се наложила, след като изпълнителят на една от централните роли Владимир Пенев проявява симптоми на коронавирус.  Актьорът почувствал неразположение веднага след като приключил с драматичните кадри за епизода, в който неговият герой професор Асен Цонев преминава през изпитанието на заразата.Приятелите му се шегуват, че е дръпнал дявола за опашката, тъй като той сам пусна в социалните мрежи снимка от „Света Анастасия“, на която е омотан с разни тръбички.

Карантината на Пенев скоро приключва, а самият той дори не е бил на легло, разказват негови колеги от продукцията. Пенев винаги е бил абсолютно стриктен при спазването на мерките. След като през март и април той почти не излизаше от дома си, а дъщеря му Яна оставяше хранителните продукти пред вратата на апартамента му дори без да се види с него, през май екранният професор Цонев започна да дефилира с шлем. Той влизаше в магазините с ръкавици, през час дезинфекцираше ръцете си и поне по веднъж на ден почистваше повърхностите вкъщи.

Снимките на „Откраднат живот“ продължават от 26 август. Новите серии ще бъдат изпъстрени с конфликти между стари и нови врагове, с изумителни измерения на лекарския морал и с много любовни интриги.

6 Коментара

......па

преди 3 години

Нескопосана реклама на предъвкваното като стара дъвка сериалче.

Коментирай

Оли

преди 3 години

Някой гледал ли е тази простотия?

Коментирай

Дидо

преди 3 години

Винаги съм се чудил,какво работи този индивид и от какво се издържа.

Коментирай

Златка

преди 3 години

Е що така професор Цонев

Коментирай

az

преди 3 години

Такава грозна снимка за реклама на болест и такива грозни думи ,за заглавие е като, хора плашете се ,мноого страшно,ужасно.Какво ли е получил за тази снимка и статия? Такава новина не се съобщава така сензационо ,според мен.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Аз така и не го загледах,след като мернах Марта Вачкова,Ернестина Шинова и този на снимката,че участват в него.Не са ми любими актьори меко казано.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.