Владо Пенев празнува ЧРД на аванта при Мадам Мулти, присламчи се и Марта Вачкова (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/vlado-penev-praznuva-chrd-na-avanta-pri-madam-multi-prislamchi-se-i-marta-vachkova HotArena.net
Владо Пенев празнува ЧРД на аванта при Мадам Мулти, присламчи се и Марта Вачкова (Снимки)

Мартина Вачкова, Владо Пенев, заедно с Дарина Павлова се отдадоха на сафари в пустинята, а за финал вечеряха на пясъка и лежаха под звездите, видя  HotArena.  Двамата актьори си подариха разходка из Обединените Арабски емирства по случай рождения ден на Пенев.

Въпреки полевите условия в пустинята, празнуващите разполагат със собствен бар, дивани за полягане след тежката вечеря и маса с бяла покривка и изискани сервизи. Всички тези моменти компанията сподели с последователите си в социалните мрежи. Масрафът бил платен от Дарина Павлова, твърдят запознати.

Актьорите на пестят пари от воаяжа си и се настаниха в един от най-известните хотели в Абу Даби, където е снимана втората част на филма „Сексът и града“. Така Вачкова и Пенев се разполагат по шезлонгите където Кари Брадшоу и компания събираха мъжки погледи. Проверка на Телеграф установи, че една нощ в обикновена двойна стая там струва 500 лв. Най-вероятно това е специална промоция заради епидемията, тъй като цената там винаги е била около 1000 лв.

4 Коментара

......па

преди 3 години

Масрафът на авантаджиите Пенев и Вачкова са платени с пари откраднати от българския народ,които Мадам Крадла пръска с лека ръка защото не ги е изкарала с труд.И тримцата от материалчето са мега противни.

Коментирай

555

преди 3 години

Мадамата си опънала лицето, обаче ръцете са й на превтасала леличка.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

В бързината е забравила да ги фотошопира и лицето и стои като нейна снимка отпреди 20 години прикачена на 50 годишното и тяло.

Коментирай

ноно

преди 3 години

Авантата е платена от олигарха Николай Вълканов от Минстрой, който празнува юбилея си в Дубай и тези двамата курбанджии Вачкова и Владо Пенев са на негова издръжка. Нали никой не си мисли , че сами ще платят нещо? Те правят маймунджилъци , а друг им плаща.Пито-платено.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.