Влогърка ражда 3-то от втори, феновете й очакват ново видео от родилната зала

https://hotarena.net/laifstail/vlogarka-rajda-3-to-ot-vtori-fenovete-i-ochakvat-novo-video-ot-rodilnata-zala HotArena.net
Влогърка ражда 3-то от втори, феновете й очакват ново видео от родилната зала
В странните времена, в които живеем, все повече хора предпочитат всичко да им е на показ. Точно така живее и влогърката Антоанет Пепе. Популярната инфлуенсърка, която до скоро афишираше безграничната си любов с бащата на двете си дъщери и партньор в живота, вече чака трето дете, но от втори мъж. Звучи сложно, но всъщност е много просто.

Антоанет, която стана известна, след като пусна видео от родилната зала в канала си в ютуб, обяви в началото на годината, че се развежда и вече има ново гадже. Той също е известен влогър - Филяка. Няколко месеца по-късно се оказва, че Пепе чака бебе от Филяка. Интересно съвпадение или търсен ефект е и фактът, че и бившият, и настоящият мъж на Ети носят името Филип.

\"На Филип това ще му е първо дете, на мен трето\"

Видеото, в което двойката съобщава новината, събира колосалните 180 хил. преглеждания в ютуб. Те дори раздават съвети за начини на прикриване на бременността пред приятели, шефове и роднини. Филяка и Пепе обсъждат и имена за бъдещия си син и споделят, че им е изключително трудно да се спрат на подходящо име на наследника си. Те са категорични, че искат да звучи адекватно и в чужбина, което наведе феновете на мисълта, че двамата обсъждат да се преместят зад граница, писа \"България Днес\".

14 Коментара

Аман от тая!

преди 3 години

Ох тая и тук ли се появи.Аман от тая персона, толкова невзрачна и противна! Мнгоо важно,че ще има трето дете .Поредния заблуден, след година-две ще има четвърто дете от трети мъж, нищо ново под слънцето.И какво толкова й коментират снимките и я възхаляват на никому неизвестната невзрачна селянка, не знам.. А момчето изглежда много заблудено и наивно, горкия!

Коментирай

Пепето

преди 3 години

Скандалното не е, че чака 3-то дете от втори мъж - не сме соца, все пак. Скандалното беше, че двете и връзки буквално се застъпиха и забременя само 5-6 месеца по-късно.

Коментирай

Гошо

преди 3 години

Коя е тази малоумна грозница и защо има други малоумници които и обръщат внимание

Коментирай

ами,

преди 3 години

И тази и този са някакви досадници.

Коментирай

Metalhead

преди 3 години

Пак ли някакви никакви на хоризонта?

Коментирай

Ирина

преди 3 години

На мен никога не ми е била симпатична, а в някоя от видеата изглежда много изкуствена

Коментирай

Пепеляка

преди 3 години

Влогърите не са истински звезди. Все още. И по-добре!

Коментирай

s

преди 3 години

Въобще не знам коя е.

Коментирай

Bla

преди 3 години

Въпросната влогътка се казва Антоанет Пепелджийска.Майка е Силвия Пепелджийска- една от собствениците и съдружниците в фирмата Office 1 superstore.- кооперация Панда.Можете да проверите в търговския регистър.Тази защо не направи видео за това как майка и като разбереше,че някоя майка моли за отпуск,за да си гледа болното дете започваше да я заплашва с глоби и уволнение!!! Нейни са думите цитирам”когато най-ни трябват ,точно тогава да и се разболеят тъпите деца.Въобще не ме интересува,ако иска деца да напусне работа! “

Коментирай

Една

преди 3 години

Най-лошо от всичко е, че тези хора са гледани от децата ни! От видеата им човек остава с впечатление, че всичко е розово, прекрасно и невероятно! Децата започват да живеят с мечтите, един ден да приличат на въпросните госпожи и госпожици! Всъщност зад въпросната госпожица Пепе, стоят много въпросителни и лъха на неувереност! Гледала съм нейни 3-4 видеа и мога да кажа, че това е едно момиче с неуспешен първи брак и много неувереност! Тя здраво се е вкопчила в идеята да има мъж до себе си, но някакси не и е писано в този живот! В това няма нищо лошо и срамно, само да не ни го навира в очите, защото просто не е нужно! Въпросното младо момче до нея я харесва и обича, но е много млад! Тя обяснява колко е зрял за годините си и колко и помага с двете деца, но скъпа Пепе, това повярвай ми омръзва толкова бързо на един мъж, особено толкова млад и неопитен! Този открит и демонстративен начин наживот показва само едно, изключителна нужда от признание, защото някъде, някога ( в детството) , не е получена и огромна нужда от любов, която всички ние хората изпитваме! Надявам се цялата тази изкуствена показност да приключи някога! Хора, живейте си и бъдете здрави и щастливи, без да навирате на хората в очите ежедневието си! Просто това нито е цялата истина от живота ви, нито учи на нещо нашите деца и внуци...!

Коментирай

Dayana

преди 3 години

Много правилно.Момчето изглежда толкова добро и наивно, а тя го е впрегнала да й гледа двете деца, които междудругото са малки и изискват адски много грижи.В един момент на момчето ще му писне, ще си хване багажа и хоп още едно разочаровано детенце..Те дори една година не изкараха заедно и ще имат дете.. Кой знае какви неща му е говорила,само и само да я забремени , в отчаяния си опит да го задържи по-дълго до себе си..

Коментирай

До Bla

преди 3 години

Ясно тогава откъде са и парите без да работи! Браво за информацията.

Коментирай

3

преди 3 години

Така е , но и въпросното "момче" вече е голям мъж с глава на раменете си и може да си прецени с кой се хваща и дали може да гледа чужди деца или не.Малко е смешно винаги жената да я изкарват невероятната прелъстителка, дето може да излъже всеки.Мъжа също избира и никой не може насила да го накара да забремени някоя.Иначе тези връзки след няколко месеца познанство са ми били винаги много съмнителни, че и дете набързо направили.Все едно тази Пепе се опитва да преодолее предишната си раздяла с нова връзка и дете, а това бързане до нищо добро не води.

Коментирай

Пешо

преди 3 години

А какво е Влогърка? Нещо е вложила ли ? Нещо е изобретила? Лауреат някакъв ? Или просто ... долен проститут !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.