Внучката на френски режисьор става българска снаха (Жан Мари омаяна от болярин, от мекиците и таратора ни)

806
27 Март 2019, 17:18


Внучката на големия френски режисьор на трилъри Люк де Вонтерл става българска снаха, след като се влюби в търновец, разбра HotArena.


Жан Мари Увилери се кани да зареже столицата на любовта Париж заради старата българска столица Велико Търново. Преди 2 години в САЩ тя се запознава с търновеца Павел Иванов, който е там на студентска бригада. Помежду им пламва любов и малко след като се връща у нас Павел кани любимата си на гости. Тя приема.


Французойката остава очарована от достолепието на Търновград, от неговите сгради и история. "Харесва ми, че тук има много исторически паметници и сгради, запазили облика си от преди години. Разбира се, Царевец е най-впечатляващ. Преди не бях чувала за него, а сега, като показвам снимки на приятелите ми, те остават безмълвни", споделя Жан Мари.


Като бъдещ архитект тя е категорична, че градът трябва да запази разделението си на стара и нова част като в старата да не се допускат строежи на нови сгради, за да запази тя автентичния си облик.


"Вековните постройки, които носят частица от миналото, са притегателни за туристите", категорична е французойката.


По време на престоя си у нас тя се запознала и с българската кухня като най-много харесала таратора, спаначникът, мекиците и шопската салата. В края на март 24-годишната парижанка се връща обратно в родината си, но не сама, а с любимия си Павел, който ще се запознае със семейството й и официално ще поиска ръката й.


След като Жан Мари се дипломира успешно предстоии сватбата, макар че младите не са решили къде точно ще е тя. Най-вероятно ще има две церемонии - една в Париж и една във Велико Търново. Засега младите смятат да се установят у нас, предават от Телеграф.

Искаш ли рокля като на Моника Валериева и Ася Капчикова? Купи ТУК на супер цена!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени