Война! Кой е с бюст №1 у нас? (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/voina-koi-e-s-biust-1-u-nas HotArena.net
Война!  Кой е с бюст №1 у нас? (Снимки)
Истински \"Цицигейт\" се развихря у нас! Джулиана Гани обяви, че Кристин Каменова, която претендира за най-едрогърдата дама у нас, лъже. Според малката Джулка Каменова няма толкова много кубици в пазвите си, колкото твърди.

След поредната операция на гърдите си Кристин гордо заяви, че е жената с най-голям бюст в България. По думите на Каменова тя има общо 2000 кубика в гърдите си - по 1000 във всяка. Ала това не е точно така, категорична е Гани.

\"Аз съм жената с най-големи гърди в България. Кристин лъже. Тя няма повече силикон от мен - обясни бе пред \"България Днес\" Гани. - От лекаря, при когото Кристин си е правила циците, знам, че няма толкова много кубици\", добави малката Джулка.

\"
Няма лошо в това. Всеки търси начин да се изфука някак си. Няма да си меря гърдите с никоя. Над тези неща съм. Може да си мерим интелекта\", каза Гани.

Джулиана, която е носителка на титлата \"Мис Силикон\", има почти 2000 кубика в пазвите си. Във всяка гърда е налято по точно 985. Въпреки това тя кърми бебето си. \"Моят не пречи, тъй като е сложен подмускулно. Не мисля да слагам още силикон в гърдите\", обясни Джулката, писа \"България Днес\".

14 Коментара

Хуйо Балкански

преди 3 години

Да има човек проблемите на тези никаквици!

Коментирай

Антония

преди 3 години

Това, че можеше да кърми, не означава, че го направи. Напротив, категорично отказа.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Коя е Кукумицин №1 у нас? Изброените в материалчето са само две от многото такива недоразумения в България.

Коментирай

Ja ha

преди 3 години

Тя навякъде съобщи, че няма да кърми за да не си развали бюста, ехо, какво клюкари сте изобщо?

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

То пък един"бюст"...грозни гумени топки.

Коментирай

Боже,

преди 3 години

Много зловещо това всичкото надцакване, пък после била "над нещата"...пък чак и за интелект да говори ей това същество, дето само се е обезобразило и е обида за човешкия род, че има такива дето ползват т.н. интелект да измислят как по-страшни и противни да се направят! Ало, огледайте се, какви са тия дини, а тая мутра?! Красиво?! Светът се тресе в пандемия и криза, колко хора се молят за живота си в момента, докато две амеби се карат за силикона. Позорно е това, срамно и грозно.

Коментирай

.s

преди 3 години

На първата снимка е главата на Сузанита с нечие друго тяло...дори не искам да знам чие е. Това не е комплимент за двете, точно обратното.

Коментирай

блЯк

преди 3 години

Човек вече да го е страх да влезе в интернет.Отвсякъде изкачат такива дзверове да всяват уплах и ръсят силиконов ЕнтИлект...

Коментирай

1

преди 3 години

Цаката е човек да изнамери упражнения и средства -природни-за увеличаване на бюста-ама то и това опира до книги и четене , но до пластмаса при енчев ***

Коментирай

Хаха

преди 3 години

Гнусно!

Коментирай

Ppppp

преди 3 години

Тези са гротеска. А за интелект как може да говорят? Смешна работа

Коментирай

מלא שנאה

преди 3 години

Некачествени сперматозоиди са и двете.

Коментирай

Нямали

преди 3 години

Нямали кой да им каже , че са грозни и уродливи???! На никой ли не му пука за тез женски???? !!!!! Роднини и приятели имат ли ?

Коментирай

kapa

преди 3 години

Urudi,a za intelekt i duma da ne stava.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.