Война: Привидно миловидната Гери Малкоданска тероризира съседите си

https://hotarena.net/pod-pricel/voina-prividno-milovidnata-geri-malkodanska-terorizira-sasedite-si HotArena.net
Война: Привидно миловидната Гери Малкоданска тероризира съседите си
Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска е напът да се превърне в най-омразната персона за съседите си. Къдрокосата красавица и половинката й – интериорният дизайнер Алекс Ковачев използвали извънредното положение,за да ремонтират дома си. Повечето от комшиите на водещата на прогнозата за времето обаче прекарвали времето си затворени вкъщи и вече луднали от шума, който идвал от апартамента на вип семейството.

„От един месец сме тероризирани вкъщи от непрекъснат ремонт със зверско разбиване и къртене. Уж се спазват часовете за почивка, но целият блок сме вдигнати на „Ура” постоянно, особено сега, когато всички сме си вкъщи. Гери Малкоданска най-накрая благоволи да се включи във вайбър дискусията и да ни помоли да проявим търпепие и разбиране, защото ако не го довърши в срок, остават без жилище”, оплака се гневна съседка на синоптичката. Видът на апартамента обаче бил такъв, че предполагал ремонтните дейности в него да утихнат чак след около 2 месеца.

„Тук направо не се търпи! Чука се и се блъска от сутрин до мрак. Тази госпожица явно смята, че за нея законите не важат”, пали се пенсионер, който живее на долния етаж в кооперацията. Бесни съседи вече сигнализирали в полицията и в общината за невъобразимия шум, който се вдигал.
Според запознати, апартаментът бил подарък от Алекс за Гери преди година и половина, а поводът бил раждането на първородния им син Лео. Дизайнерът я сюрпризирал навръх Свети Валентин, връчвайки й нотариален акт на нейно име. Луксозното жилище било само 68 квадрата, но пък разполагало с просторна градина на покрива на блока. Докато кипял бурния ремонт, Алекс, Гери и едногодишният им син Леон обитавали друго жилище на Ковачев.

Архитектът нашумя преди няколко години със своя рубрика в светското предаване „Модерно”. Негово дело е обзавеждането в много ресторанти, барове, къщи и яхти на милионери. Преди да се уреди с рубрика в Би Ти Ви, той обзаведе и жилището на Гала директно в ефира на телевизията. Сега обаче искал да докаже майсторлъка си и в собственото семейно гнездо, пише Уикенд. 
 

10 Коментара

George1

преди 3 години

Конска мутра.

Коментирай

Ива

преди 3 години

Турска смукачка!

Коментирай

.

преди 3 години

Бившата на сина на Доган е тази- Демир.

Коментирай

ми,

преди 3 години

Не е била омъжена за него.То и сегашната която му роди дете също не е.

Коментирай

преди 3 години

68 kvadrata....pro tolkova pari...sigurno šā fenove nā minimālisma:)

Коментирай

Христова

преди 3 години

По надолу прочетох,колко жалка и завистлива нация сме ние българите.За мен,Малкоданска е добра съпруга,добра майка и отличен професионалист в работата си като синоптик.Една руса нейна "колежка" и една полубългарка също нейна "колежка",разхождайки се из студията където се "трудят",четат само от аутокюто какви са атмосферните градуси върху картата,което подсказва,че не могат да запаметят 10-15 изречения. Никол Станкулова,Малкоданска и Ники Василковски,са истински професионалисти в направленията си.

Коментирай

За "статията"

преди 3 години

Статията е тъпа, видно е. От друга страна съвременният статус на т.нар. синоптици е силно завишен тъй като се залага много на визията (няма нищо лошо) а и също така повечето от "синоптичките" са почти като "футболните съпруги" и други такива нови комерсиални "институти". Не случайно и особено в Република България съществува почти неразривна връзка между синоптичество и манекенство :-) :-) :-) p.s. Аз съм завистлив и отхвърлен от синоптичка и изливам тук моята трагедия и няма да гледам времето 15 години напред :-) :-) :-) Та затова със негативи. Примерно ......

Коментирай

Вася

преди 3 години

Ама че тъпа селянка , хрозновата с посредствена селска визия

Коментирай

Петя

преди 3 години

Тази каква добра майка е , само ходи след този дето му роди дете , не го оставя и обикаля с него да не го изтърве , че е втора поред , може да има и трета и кой и гледа детето . или само за снимки го използва да се показва !

Коментирай

Майра

преди 2 години

Злобата Ви мама край....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.