Война! Слави захапа Цитиридис: Не ставаш за шоу, не разсмиваш! Младокът му отвърна: Не се нерви, чиче!

https://hotarena.net/laifstail/voina-slavi-zahapa-citiridis-ne-stavash-za-shou-ne-razsmivash-mladokat-mu-otvarna-ne-se-nervi-chiche HotArena.net
Война! Слави захапа Цитиридис: Не ставаш за шоу, не разсмиваш! Младокът му отвърна: Не се нерви, чиче!

\"Не става за водещ на шоу Николаос Цитиридис. Просто не разсмива. Няма достатъчно обща култура, вероятно и възрастта му е такава, т.е. много е млад, за подобен тип шоу, но най-добрите шоумени са сценаристите -  хора, които могат от малкото инфо, което имат, да ти направят цял увлекателен ека телен текст за пулликата.\"

Това сподели относно сегашния водещ на „Шоуто на Цитиридис“ Слави Трифонов. Дългия обича да се шегува с момчето от „Дружба“ често в телевизията си, но е категоричен, че не може да издържи цяло предаване да гледа Николаос. За него то е  по-скоро информационно,  но не и шоу.

От своя страна любимецът на bTV коментира, че се дразни от изказванията, които го определят като заместник на Слави Трифонов. \"Ако бях такъв, това би означавало, че Слави ще се върне. Не го замествам! Да кажеш, че съм новият Слави повече бих го разбрал, ама това означава, че ще се наложи да си правя партия. Представяте ли си всеки водещ да си прави партия?“, споделя Цитиридис.

Все пак той открива в себе си известно сходство с Дългия. Някога и двамата били с дълги коси, с обеци на ушите, и двамата се увличат по музика. Трифонов обаче винаги е предпочитал чалгата, докато той се кефи на рокендрола и барабаните, с които от години се занимава, пише „България Днес“.

„Не сме се срещали досега, но знам, че няколко пъти си е позволявал да говори нещо за мен в публичното пространство. Неща, които аз не бих изрекъл за човек, който не познавам. Като го видя бих му казал: Какво става чиче, не се нерви пич! Само това и ще видя как ще реагира - ако обърне на майтап, ще се радвам, ако не, словесната престрелка сигурно ще продължи, ама какво от това?\", вдига рамене Цитиридис.

6 Коментара

Неутрален

преди 3 години

Слави ще остави диря след себе си въпреки политическата му трансформация....Расмиваше с години и много хора си лягаха с неговото шоу........Цидката едва Ли ще стигне до там.... няма характер който да го отличи в шоу бизнеса.....лустросано момче, аз не го намиран за смешен и не го гледам......Цидката е като инисекс парфюм......нито е водещ, нито е баш комик ....ама се разнася сладникаво ИЗ въздуха....

Коментирай

До Неутралния

преди 3 години

Абе пич, ти сериозно ли? Трифонов спря да разсмива хората отдавна!!! Най-противния водещ, вечно мрънкащ, не ставаше за нищо,въпреки че толкова години е на екран. Какво искате от момчето, младо е ще се изучи. Плюс това предаването е много свежо, напълно различно от проивното предаване на Трифонов.

Коментирай

.....

преди 3 години

Такива предавания се изтъркаха вече.Трябва да си много ограничен за да си губиш времето да гледаш подобни простотии.Само се затъпява.

Коментирай

Антония

преди 3 години

За какъв интелект има претенции, като предаването му се правеше от над 100 души екип? В зората на кариерата си самият той, като част от "Ку-ку" нито беше най-забавният, нито най-забележимият.

Коментирай

Водас

преди 3 години

Нико,чети внимателно!Там някъде където Слави е вървял пеш,ти си поникнал .В продължение на 20-ет години,Слави поддържа доброто ниво на шоуто си,дава хляб на около 150-човека,благотворителните под различна форма няма да ги броя.Нико,името ,красноречиво "говори",че ти ставаш за водещ на някоя невзрачна телевизийка на гръцка територия.

Коментирай

s

преди 3 години

За мен Ники и предаването стават. Живея в Америка и от време на време преглеждам бг каналите (имаме над 30 бг канала). От месеци това е предаването, което пускам макар и не винаги цялото, а с прескачания и не всички предавания редовно. Разтоварващо е. Свежо. Няма негативизъм.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.