Война в Би Ти Ви! Юксел Кадриев и Хекимян – на нож!

13 Октомври 2022, 15:00


Жестока вражда се вихри между две от топимената на Би Ти Ви – Юксел Кадриев и Антон Хекимян. Поредният удар на арменеца срещу по-възрастния му колега бе унижението в нощта на изборите, на което го подложи. Бдителни зрители забелязаха, че единствено Кадриев не бе удостоен с честта да участва в  живите предизборни студиа, за разлика от далеч по-младите му колеги Лиляна Боянова и Иван Георгиев, които бяха на първа линия в извънредното предаване. Юксел тежко приел пренебрежението от страна на своя шеф Хекимян, който за пореден път го подценил като професионалист. Той смятал, че е много по-опитен от журналистите, на които арменецът залагал и толерирал, и личното отношение на шефа му към  него било причината да не може да се развива кариерно.

Служители на телевизията разкриват, че в нюзрума на Би Ти Ви Хекимян и Кадриев се разминавали като призраци. Почти не си говорели и избягвали всякакви лични срещи. Обстановката била изключително тягостна и всеки момент колегите им очаквали Юксел да избухне и да хвърли молба за напускане на бюрото на новоизлюпения си началник. 49-годишният тв водещ от Оряхово не можел все още да се примири, че го командвал младеж, който решавал каква да бъде заплатата му, налагал му глоби за всеки гаф и заплитане на езика в ефир и освен това просперирал много по-бързо в телевизията от самия него. Не е тайна, че нито едно от ръководствата на медията, които се сменят от ден до пладне, досега не е оценило качествата на Кадриев и той е може би единственият от „старите кадри“ на Би Ти Ви, който никога не е водил свое собствено предаване. Юксел е начело на новините близо 20 години и продължава да бъде третиран като новобранец в Нюзрума, коментират негови колеги.

Те не са съвсем наясно каква е причината за обтегнатите им отношения с Хекимян, но подозират, че става въпрос за интрига по-скоро в личен план, отколкото свързана с работата. Повишението на арменеца само затвърдило лошите им и бездруго отношения. Доказателство, че двамата не се дишат, е, че не са приятели в нито една от социалните мрежи, макар да работят от толкова години в един и същи екип. На неотдавнашното грандиозно парти по случай откриването на новия телевизионен сезон Кадриев и Хекимян oтново спазвали дистанция и дори не си казали „наздраве“.

Досега ТВ водещият е устоявал на всичките изкушаващи оферти да премине в отбора на конкуренцията, но ако скандалът им с началника му продължавал да ескалира, мoжело и да се поколебае дали да не напусне борда и да премине в екипа на друга медия. Така преди време направи някогашната му екранна партньорка Ани Салич. Освен това не е тайна, че Юксел е най-близък не с кого да е от всичките си колеги, а с Ники Дойнов, който е сред остриетата на конкурентната Нова ТВ, пише „Ретро”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пф
преди месец
0
Те пък Лиляна Боянова и Иван Георгиев като са ги предпочели, та голямата работа… Тази прави толкова лапсуси, колкото и Юксел!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени