ВОЙНИ! Златка и Алекс взеха имотите на половинките си, чужда жена пъшка в леглото на Джулиана Гани

https://hotarena.net/laifstail/voini-zlatka-i-aleks-vzeha-imotite-na-polovinkite-si-chujda-jena-pashka-v-legloto-na-djuliana-gani HotArena.net
ВОЙНИ! Златка и Алекс взеха имотите на половинките си, чужда жена пъшка в леглото на Джулиана Гани

Апартаменти стоят в основата на най-скандалните раздели в родния шоубизнес в последно време, писа „Телеграф“.

 

Русата Златка би шута на Благо Джизъса, след като той й изневери с друга силиконка. Плеймейтката прибрала всичко, което бившият футболист успя да придобие, след като позорно бе изгонен от Русия и от предишната си жена Есмер. Според запознати апартаментът, който купиха за да живеят като семейство и да отглеждат общия им син, е бил записан на името на Златка и сега остава в нейно владение. Тя ще се грижи там за наследника им.

В последната година двамата се препитаваха в голямата си част от реклами в социалните мрежи. Всички приходи от подобни прояви са пращани сметката на Златка, а тя категорично не смята да даде и лев на прелюбодееца Благой.

Апартамент е ябълката на раздора между друга звездна двойка - моделката Александра Богданска и тв репортерът Даниел Петканов. В края на миналата година красавицата купи на своя глава въпросното жилище, като за целта тя и Дани си разделиха иначе общата банкова сметка. Инфлуенсърското семейство показа в своя влог част от антрето и всекидневната на жилището. Апартаментът на раздора подобно на къщата им, е обзаведен с доста изчистени мебели.  Същият имот е записан като собственост на сина им Габриел. По документи той е негов, но няма право да го продава без разрешението на родителите си. Много скоро след това обаче изненадващо двамата заявиха, че се развеждат.

Леглото в апартамента на Джулиана Гани е причината да се разведе с втория си съпруг - фитнес инструктора Илиян Найденов. „Видях всичко с очите си. Не мога да прикривам, че ме заболя много. За първи път от доста време плаках, той използваше момента да ме няма и е поканил някакво момиче - студентка евентуално, не знам! В нашата къща! По-лошото е, че е в нашето легло. Там е кошарката на Давид и той я канил една вечер, преди да се прибера, да пият и да вършат секс. Бях доста разочарована и съсипана\", казва Джулката. Малко след това тя подаде молба за развод и започна истинска война между двамата. За да му направи напук Джулката се похвали, че не либодото й се е вдигнало, след като цяла година било замръзено. бил се е случило след като цяла година е била било замръзнало по време на брака им началото на раздялата им тя се жалеше че бившият ми дава да си взима детето.

Малкият син на Тони Стораро – Емрах, се присмя на последната си любовница Теди Александрова. След панаирите около раздялата им, той я нарича „бедна“, след като, за 10 години кариера няма дори кола, да не говорим за имот.

5 Коментара

ай сиктер

преди 2 години

Не ни занимавайте с боклуците на нацията.

Коментирай

Hihi

преди 2 години

Месец юни Благой Георгиев ще се жени за новата си. Да се очаква 5 ти наследник И след 2 год. отново повтаряне. Като станат децата на 1 г или 2г.ги зарязва. Човек имащ нужда от лечение. Не мисли, че тези деца имат нужда от постоянно присъствие на родители, а не веднъж годишно да пише в мрежите колко ги обича.

Коментирай

тити

преди 2 години

Този че е психично болен е ясно.Има си и такава зависимост- сексуална.А и вече няма да може да издържа още деца.То на него не му пука де нито се грижи за тях нито нищо.Въпроса е как може да има тъпи жени които му раждат на тоя.Е те вече са също много виновни ако раждат на такъв и детето им расте без баща.Само някоя много малоумна патица като Златка например ходи и ражда на такъв като тоя мъкнещ един куп деца и провалени връзки след себе си.Той слега някакви снимчици колко обичал децата си, а изобщо го няма като присъствие възпитание и всичко, което един баща трябва да даде на детето ти.Прост оплодител и това е.

Коментирай

......па

преди 2 години

Ако е от богато семейство ще се жени,той само за Омерова беше женен защото баща и е богат.На другите патици само прави деца и бега.Използвач е.

Коментирай

питър

преди 2 години

всички искат да лапат пари!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.