Волната пеперуда Кати събра погледите с мега бюст

https://hotarena.net/laifstail/volnata-peperuda-kati-sabra-pogledite-s-mega-biust HotArena.net
Волната пеперуда Кати събра погледите с мега бюст

Волната пеперуда на поп фолка Кати изпъчи мега бюст, видя HotArena.


44-годишната блондинка от години стои встрани от светлините на прожекторите, въпреки, че беше сред основоположничките на чалгата у нас. Прави впечатление, че макар да е над 40, като е запазила формата си и събира погледите с огромен бюст. Към днешна дата тя се грижи за дъщеря си Джули и не дава индикации да има намерения да се връща на сцената, пише България днес.


Преди няколко години Катето се раздели с таткото на щерка си Николай и оттогава сама се грижи за наследничката им, помага й в уроците, кара я и я прибира от училище, а преди време призна, че именно заради нея дори се е научила да готви  – знайно е, че изпълнителката на вселенския хит „Лунна нощ” никак не си падаше по домакинската работа. Сега обаче тя никак не я притеснява.

 

5 Коментара

ха ха

преди 2 години

Какво образование има въпросната госпожа та да помага на детето в уроците? Доста тъповата беше като "Волна пеперуда'' типично за чалгарки. А гумени цици и устни, нарисувани веждаци събират погледи вече само за подигравки.

Коментирай

Бам

преди 2 години

Гримът е потресаващ

Коментирай

е

преди 2 години

Мило момиче. Хитовете и се помнят и до днес, факт. Жалко, че в БГ тя нямаше как да осребри това. Оставам с усещането, че беше използвана и забравена. И все пак,, сега е глътка свеж въздух измежду цялата изкуственост заливаща ни от снимките на известните - естествена коса, свой грим, ефекта с гърдите може да се постигне и със сутиен. Всичко не и е перфектно, защото е нормално. На мен ми омръзна от перфектни красавици с недостижима красота. Кати, хубава си! Да си жива и здрава с детенцето ти.

Коментирай

ник

преди 2 години

ще и смуча нянките цял ден

Коментирай

баба гуси

преди 2 години

вишо простачке

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.