Втората жена на Филип Аврамов: Обичаме се още, но не знам какви сме!

https://hotarena.net/lubopitno/vtorata-jena-na-filip-avramov-obichame-se-oshte-no-ne-znam-kakvi-sme HotArena.net
Втората жена на Филип Аврамов: Обичаме се още, но не знам какви сме!
Втората жена на Филип Аврамов - Севинч Ибрахим, проговори за раздялата им, видя HotArena.


\"Не сме във връзка с Филип, не сме партньори. Истината е, че не знам какви сме точно в момента. Но между нас няма драма, скандали и болка. Има само огромна любов.\"


Това сподели красивата Севинч, заради която популярният актьор Филип Аврамов се разведе с жена си - актрисата Милена Спиридонова. \"Истината е, че той е изключително ангажиран с \"Аврамов дом\", който ще отвори на рождения си ден - 9 септември - строи къщата, снима филми, аз от своя страна съм с дъщеря ни и се отдалечихме. Почнахме да прекарваме повече време сами, отколкото заедно. Но никога не сме се карали, не сме имали скандали и дори не сме говорили на тази тема\", уточни още Севинч.


И допълни, че не знае дали Фицата се е събрал с първата си жена, пише Галерия. 


4 Коментара

абе,

преди 3 години

Стига претопляли стари манджи.

Коментирай

Веси

преди 3 години

Той е глупак, а ти разтури къща ненужница вече

Коментирай

Анелия

преди 3 години

Няма сила,която да накара човек, който не иска да изневери,да изневери. Ако човек държи на семейството си,никой не може да развали къщата му,и сплотеността.Този мъж, си четка самочувствието с двуженство, подобно на Асен Блатечки.Двете жени си мислят ,че не може да избере и се съревновават,за човек с комплекси...той просто не иска да избира,обича си живота такъв, не става за съпруг .

Коментирай

...

преди 3 години

Абсолютно точно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.