Втори шанс? Даниел Петканов и Александра се събраха

22 Януари 2023, 09:52


Александра Богданска и Даниел Петканов неочаквано се събраха. Бившите съпрузи, които обявиха края на брака си през февруари, миналата година, тези дни изненадващо заминаха заедно със сина си Габриел на почивка в Тайланд. Въпреки че не споделят общи снимки, предположенията, че Алекс и Дани са дали нов шанс на любовта си не закъсняха.

 

„Това пътуване е като глътка свеж въздух за мен, за да си почина от мен самата! Цялата история е много вълнуваща, но не мисля да разказвам сега, защото съм дошла да си почивам!”, сподели моделката към първите снимки от Тайланд. Тя определи ваканцията като предизвикателство. Вероятно защото замина не сама със сина си, както досега, а и с Даниел, с когото е разделена. Освен това още по пътя се появили грижи. Това стана ясно от кадър от самолета. Алекс спи, омаломощена от дългия път, а синът й Габриел изглежда не се чувства добре и заради температурата, която вдигнал по време на полета. „След 10-часов полет и 39,6 градуса на него... с Габриел вече сме отчаяни”, написа Алекс към кадъра, в който се вижда, че на челото на сина й има кърпичка, вероятно намокрена.

За щастие, следващите снимки, които моделката споделяше не будеха тревога. Алекс и малкия Габриел, който явно бързо се е възстановил, позират все усмихнати на фона на екзотични гледки. Таткото Даниел, който без съмнение е фотографът, не е пропуснал да снима и разходката им с яхта. И той споделяше кадри, показващи красивите плажове и приказната природа, на която се наслаждават. Типично в свой стил, Даниел, който стана известен като репортерът, задаващ неудобни въпроси на непознати, снима и нощните забавления – танцьорки на пилони, които кършат тела над главите на клиенти в питейни заведения на открито. Даниел се снима и с местна девойка. Всъщност не е ясно дали е момиче, момче или момиче-момче. Тъкмо с това той предизвика и последователите си – да познаят дали не е от „третия пол”.

Повечето им последователи обаче се вълнуват най-вече от въпроса дали са се събрали. Още повече, че се появи съмнение, че спят в една стая. Поводът бе снимка, на която се вижда голяма спалня, а до нея – разтегателен диван, застлан със завивки като за дете. Така че нищо чудно семейната ваканция да е помирителна за бившите съпрузи, а не просто компромис заради сина им. Все пак мнозина допуснаха, че Александра и Даниел Петканови са се решили на съвместното пътуване тъкмо за да зарадват сина си, който със сигурност обича да ги вижда заедно и тримата да прекарват пълноценно време. Не са малко и тези, които допускат, че бившите съпрузи са си дали нов шанс и ваканцията в Тайланд е символ тъкмо на това. Каква е истината, тепърва ще се разбере. Алекс и Дани винаги откровено са коментирали случващото се помежду им, дори твърде лични въпроси.

Така направиха и при раздялата си. Заедно и всеки по отделно в продължение на седмици, те обясняваха защо са се решили на развод, как се е стигнало до него, какви поуки ще си вземат, в какви отношения са вече и всички съпътстващи темата подробности. „Случи се един шок за мен! Имам вина за това, защото не съм усетила индикация, че нещо му е липсвало. Бях решила, че Даниел е моят мъж, от него ще имам деца и това е завинаги. Не забелязвах фините нотки и промяната в характера... Няма трети човек – нито от моя страна, нито от негова страна”, казвала е Александра.

Когато се запознали, Даниел бил на по-високо стъпало в професионален план, но тя бързо го настигнала и даже надминала, благодарение на трудолюбието и постоянството си. В крайна сметка личното й израстване допринесло за раздялата им, защото Даниел май имал нужда от жена, която да превъзхожда. В откровенията си Алекс е казвала, че и двамата имали вина за развода. Своята тя виждала в неправилното отношение към Даниел. Мислела, че може да го мотивира, така както прави със себе си, но той е по-различен. Затова резултатът бил друг. „Аз съм му казвала: „Давай, ще се справиш! Можеш още!”. Само че вместо да се мотивира и да е по-деен, той още повече се затварял в себе си. Трябвало, смята Александра, вместо това да го нахъсва с комплименти. „Просто не съм такава жена, която да може да се изкриви така”, признава тя.

Желанието на Даниел да се разделят било абсолютна изненада за нея. Още повече, че той го заявил, малко след като си направили ринопластиките. Алекс била втрещена, защото в този период с Даниел даже често говорели, че е време да имат второ дете. Затова не предполагала, че се задава раздяла. Тя не забелязвала промените в характера и поведението му, а и смятала, че ако нещо го тревожело, щял да й каже, за да го обсъдят. Даниел пък очаквал тя да го пита дали нещо го притеснява. „Не, аз не мога с теб, до теб, аз съм половин човек”, казал й той.

След шока, Александра била връхлетяна от болката, обидата и други все негативни емоции. Около месец тя имала надежда, че ще съумеят да се разберат. Смятала, че това е временна криза. Проумяла, че не е, когато Даниел й казал, че не е щастлив с нея. Стресът от раздялата и бързият развод се отразили доста зле на манекенката. Започнала да посещава психолог, за да се справи с негативните емоции. Те имали и физическо изражение - косата й взела да капе застрашително. Загубила гласа си, който все още е по-нисък от обичайното. Известно време страдала от безсъние и спяла по 3-4 часа на денонощие.

В крайна сметка Алекс успя да се закрепи и да продължи напред. Даниел също започна начисто. За отношенията си пък и двамата са казвали, че са чудесни и заедно се грижат за сина си Габриел. Предстои да се разбере дали когато се завърнат в София, пак ще живеят под един покрив като семейство, писа "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди седмица
-1
пак ли тези отпадъци?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Писна ми
преди седмица
-1
Втори шанс? Това тяхното си е вече шести шанс с идеята да са интересни и да измъкнат някой и друг лев от поредната раздяла. Ще отидат да си направят заедно по още един нос на аванта и всичко ще е точно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди седмица
-1
Да помъкнеш болно дете с такава температура на някакви си почивка е направо престъпление
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Т
преди седмица
0
Сега ще се съберат пак..отново... Ще обиколят всички предавания, ще се на бутат навсякъда за някои лев. Ще ги гледаме във всички предавания е колонки с клюки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени