Вулева отказа предложение да е водеща: В телевизиите останаха само старомодни хора

22 Октомври 2022, 13:59


"Отказах предложения за работа в телевизия. Там са останали само закостенели и старомодни хора. Като цяло мисля, че мина времето на телевизията, няма интересни предавания за гледане. Повечето умни хора се насочват към интернет, защото там има свобода. В телевизията, за да пробиеш, все ще има кой да ти се пречка, все ще има кой да те спре и накрая остават удобните“, разкри ексцентричната водеща на предаването „Скандално жълто“.

Вулева, която години наред бе емблематично тв лице, приключи завинаги с кариерата си в медиите и отиде да работи в Кипър. От няколко години водещата се хвали, че е мениджър на хотел и като такъв изкарала много повече пари, отколкото някои БГ звезди могат да си мечтаят.

Вулева се скри от публичното пространство малко след скандалното си участие във VIP Brother преди години. След това тя остана без всякакви пари и ангажименти и се наложи да емигрира, като дори заложа колата си, тъй пари да си купи самолетен билет и джобни по време на първите дни, докато не получи заплатата си, разказва по-късно самата тя, припомня „България Днес“.

"Мога да кажа на всички злобари, че сега съм много по-щастлива. Няма я тази злоба, с която бях обградена преди. Оставам телевизията на хора, които няма по какъв друг начин да се реализират“, отсича Вулева.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
0
Лъже,никой не и е предлагал работа в телевизия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени