WINBET и Ботев Пловдив продължиха партньорството си

21 Август 2023, 17:00


Компанията остава основен спонсор на отбора и през този сезон

WINBET ще продължи да бъде основен партньор на Ботев Пловдив през сезон 2023/2024, съобщиха представители на компанията и на ръководството на отбора.

 

Както и досега, съгласно споразумението между компанията и клуба, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите от първия и втория отбор на Ботев в мачовете им от националното първенство и турнира за Купата на България.

 

Компанията ще има рекламно присъствие и на обновения стадион “Христо Ботев“ и на спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“, а играчи на Ботев ще могат да участват и в промоционални активности на компанията.

 

WINBET и Ботев Пловдив стартираха партньорството си през август 2018 г.

 

Продължаването на партньорството ни с WINBET е доказателство за силата на нашата връзка. Този съюз постоянно добавя стойност и за двете страни, повишавайки репутацията ни на надежден и развиващ се клуб. Извън бизнес отношенията, WINBET плавно се превърна в част от ядрото на идентичността на Ботев през последните години и остави голямо впечатление в град Пловдив. Докато разширяваме нашето партньорство, очакваме с нетърпение стартирането на нови инициативи и изразяваме нашата дълбока благодарност на WINBET за тяхната съществена подкрепа”, заяви главният изпълнителен директор на Ботев Пловдив, Алексей Киричек.

 

„Партньорството между WINBET и Ботев Пловдив е едно от най-дългосрочните за нашата компания и продължаването му е поредната логична стъпка както в развитието на нашите отношения, така и в последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт. Пожелаваме много успехи на клуба в постигането на техните цели”, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева - Иванова.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени