За ЧРД: Башар глези младата си любовницата с романтична почивка в Италия

https://hotarena.net/laifstail/za-chrd-bashar-glezi-mladata-si-liubovnicata-s-romantichna-pochivka-v-italiia HotArena.net
За ЧРД: Башар глези младата си любовницата с романтична почивка в Италия

С романтична почивка в Италия изненада любимата си актьорът Башар Рахал. Красивата Райна се радва на вкусна храна, скъпо вино и среднощни разходки като подарък за рождения си ден, установи \"България Днес\".

Блондинката, която се изявява като модел и актриса, с няколко години по-млада от Башо, не спира да се \"хвали\" в мрежата с красотата и глезотийките, на които има щастието да се радва през последните дни. Двойката е в Сицилия, където влюбените са се отдали на романтични преживявания, хапват традиционната италианска кухня и дразнят зложелателите с любовта си.

Освен рожден ден на Райна двамата празнуват и края на снимките на филма \"Завръщане 2\", чийто режисьор и сценарист е Ники Илиев. Башар, Райна, които екранни герои са Яна и Бранимир, и колегите им - Ники Илиев, Орлин Павлов и Сашо Кадиев, прекараха повече от месец в снимки на морския бряг. Веднага след края на ангажиментите им Рахал и красивата му половинка отпрашиха за слънчева Италия.

Райна и Башар са сред най-любопитните за клюкарите светски двойки. И двамата имат по един брак зад гърба си, както и деца. Запознават се по време на снимки и малко след това любовта им пламва. Обичат да пътуват и споделят редица общи интереси. \"Съдбата ни събра на снимачна площадка и често ни хвърля на нея, ей така, да не забравим усещането... Яна и Бранимир или Башар и Райна, няма значение, важното е да има любов на терен и извън него\" - казва красивата Райна за избраника си.

7 Коментара

Т

преди 2 години

Много земна и нежна жена.

Коментирай

Петя

преди 2 години

Харесвам и двамата ! Прекрасна двойка !

Коментирай

Да

преди 2 години

Е каква любовница му е тя, като всички от сумати време знаят, че това е жената до него. Сензация да има.

Коментирай

абе,

преди 2 години

Любопитна двойка са само за жълтурските медии.Иначе тя става горе долу/по-лицеприятна е била преди пластичните интервенции/че и не е гнуслива явно защото обича да си пийва.Та фъфлещия грозник се възползва от тази и алкохолна замъгленост но си и плаща с "глезотийки''.

Коментирай

до абе,

преди 2 години

Явно много злобееш срещу тази двойка..Чак ми е ясно кой стои зад това" абе,.. Една негова бивша, която сега се пръска по шевовете.

Коментирай

fu

преди 2 години

всички, освен него, щото той само чака да ѝ види гърба, за да налети на някое друго свежо месце.

Коментирай

абе,

преди 2 години

Не позна,гнуслива съм за разлика от тези които са били с този мазен грозник.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.