За да купи къща на трите си деца: Тихомир стана Софка, проституира в Гърция

19 Юни 2023, 08:55


"За всички, които не ме познават, казвам се Софка Димитрова и доскоро бях мъж."

С тези думи започна своя разказ пред "България Днес" екстравагантната жена от ловешкото село Бежаново, която смени пола си. Истинското й име е Тихомир Тодоров и има три деца. Но въпреки семейството, което създава като любящ татко и съпруг, преди около година решава да се трансформира в жена, превръщайки се в блондинката Софка.

Блондинката е щастлива, че изкарва добри пари
Блондинката е щастлива, че изкарва добри пари

"Реших да се казвам Софка, защото още от дете хората ме наричаха така и много ми харесваше. Истината е, че от ранна детска възраст ме привличаха повече момчетата от момичетата. Винаги ми е харесвало да бъда в мъжка компания", признава русата жена.

Софка не крие, че е от ромски произход, а в тяхното общество е прието семейството да намери подходящ съпруг или съпруга за детето си.

Новото й гадже не я ревнува
Новото й гадже не я ревнува

 

"Родителите ми ме ожениха насила и пробвах да живея с жена, но просто не ми идваше отвътре, защото копнеех за мъж. Когато бившата ми си лакираше ноктите, исках да го правя и аз", смее се Софка. По нейни думи връзката й с жена продължава три години, като през това време Софка заглежда мачовци по улицата. За да не лъже бившата си половинка, един ден Софка хвърля бомбата, че харесва мъже.

"Една вечер след работа просто й признах. Стана й много гадно. Каза ми да се махам и се скарахме много лошо. Изключително неприятен спомен, но един път завинаги истината трябваше да се знае", разказва Софка.


Блондинката признава, че дълго отлаганият разговор разочарова не само половинката й, но и родителите й. Софка вече не намира място в България и решава да замине в Гърция. Така животът на Тихомир - Софка коренно се променя.


Блондинката започва работа като момиче на повикване в южната ни съседка. Там този бизнес е напълно законен и Софка се радва на прилично внимание и интерес от страна на клиентите.


"Моята тръпка е към мъже. Бях с жена, за да създам семейство. Имаме три деца - две момчета и едно момиче, които безкрайно много обичам и постоянно мисля за тях. Не се срамувам от това, което работя, тъй като го правя заради децата си. Мечтая да събера достатъчно пари, за да им купя апартамент", споделя Софка. По нейни думи децата й бързо свикват с провокативния й външен вид и се радват всеки път щом се видят.

Не се интересува от Истанбулската конвенция
Не се интересува от Истанбулската конвенция


"Колкото и странно да ви звучи, аз не съм се отрекъл от това да бъда баща на тези деца. Нека не ви звучи ненормално, но аз приемам работата си като работа, от която падат добри пари. Мисля за бъдещето на децата си. Това ме прави щастлива", категорична е блондинката.


Лудо влюбена

Софка разкри, че има мъж до себе си, в който е лудо влюбена. Партньорът й знае какво работи, но въпреки това я подкрепя във всяко едно начинание.


"Радвам се, че открих човек, на когото мога да имам доверие и да разчитам. Беше важно за мен да разбере професията ми, защото не всеки би се съгласил. Почти не ме ревнува, единствено ми е забранил да качвам голи снимки в социалните мрежи", разказва Софка. По думите й не се интересува от Истанбулската конвенция и каузите на "Да, България", които защитават интересите на транссексуалните. Според Софка всичко в политиката е лъжа, за да се правят пари на чужд гръб. Именно заради това блондинката заминава в чужбина, за да работи, без да се срамува от околните.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 3 месеца
0
Защо ни занимавате с някакъв си циганин-травестит?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени