За скандала и хвърлените яйца по комшиите, Клаканджиева отнесе 300 лева глоба

https://hotarena.net/laifstail/za-skandala-i-hvarlenite-iaica-po-komshiite-klakandjieva-otnese-300-leva-globa HotArena.net
За скандала и хвърлените яйца по комшиите, Клаканджиева отнесе 300 лева глоба
300 лв. глоба присъди Софийският районен съд на Мис България 1995 Евгения Калканджиева за това, че хвърли три яйца по съседите си в навечерието на Гергьовден, узна HotArena.

Това е златната среда за наказанията по Указа за дребното хулиганство, тъй като по закон е 15 дни арест, общественополезен труд или от 100 до 300 лв. глоба. След справка, че е мениджър на модна агенция „Визаж“ съдия Танка Цончева взе предвид, че подсъдимата може да си плати глобата я вписа в решението.

Заседанието вчера продължи около час, а самата модна шефка бе изненадана от журналистическото присъствие в съда. Затова след влизането си в сградата тя се отби до тоалетната, за да пооправи външния си вид за пред камерите.

Първи бе разпитан полицаят, който е пристигнал на място в кооперацията на Калканджиева сигнала от съседите. Той разказа какво е видял въпросната нощ, като беше категоричен, че не е имало бой между тях и Жени.

Когато дойде нейният ред да бъде разпитана Евгения започна с извинение за „тая тъпотия, която ни се случи“. Тя сподели, че  във въпросната нощ е била сама със сина си в дома им, а съпругът й Стефан Манов - Тачо отсъствал. Разказа историята каквато  всички ние я видяхме от клипчетата разпространени в интернет. Накрая сподели, че много се страхува комшиите да не й  направят някаква магия или да я урочасат.

Съдът взе предвид извинението и това смекчи вината й. Чистото съдебно минало също допринесе за минимална присъда пише „Телеграф“.

7 Коментара

ПЪРВАТА по простотия и арогантност в света

преди 3 години

Мутренски начин на живот , претенции, нахална......устата , но ПРОСТА, все характеристика на шестата по “ красота”.....у циганската маАЛа Аман от такива ‘Увабици” , маймунарнак....

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Жени, мисля, че е време да подкрепиш и насърчиш Тачо за отварянето на ресторант. Момчето готви вълшебно, доколкото сме виждали ние като зрители! Така хем ще е ангажиран и няма да се притесняваш, хем ще вади пари с бизнес, хем ще е изморен и нчконцентиран в бизнеса и няма да му е до всекидневни партита, хем ще пставите бизнес на сина си- или Визаж и манекенки или ресторант! Да си избира какво му е на сърце! А така с ресторанта ще си имате и място за партита, за пийвяне и хапване, след затварянето вечер може и да си викате на спонойствие, без да дразните уж комшиите си и да се занимавате с битови разправии! Успех Жени, хитра жена си, действай, с теб съм!

Коментирай

Надя

преди 3 години

Поведение без коментар!! Никога не е късно да станеш за резил.!!!!!

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Не ни занимавайте с тази пияндурка и с жалкия и съпруг.

Коментирай

До Аз аз

преди 3 години

Абе досада , спри да пишеш тъпи коментари!

Коментирай

:)))

преди 3 години

Дреме им на алкохолиците за жалките ти съвети-на всяка манджа мерудия.

Коментирай

:)))

преди 3 години

АзАз досадна си като Мек'гъз.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.