За скритите билети в Плевен: Наказаха касиерката на Лили

14 Юни 2023, 14:00


Имам много работа, няма да говоря, каза Ваня Михова

Наказаха касиерката на Лили Иванова, която скри билетите за концерта й в Плевен, пише Телеграф. Директорът на Плевенската филхармония Любомир Дяковски наложи наказание „забележка“ на Ваня Михова.

Освен забележката ще й бъде наложено още едно наказание. Работното й място ще бъде преместено от касата на един адрес на друг. Това става ясно от официално писмо до кмета на община Плевен от директора г-н Дяковски. „Имам много работа, няма да говоря. Не искам да коментирам повече този въпрос“, каза Михова.

След сигнала за злоупотреба, подаден от мениджъра на Лили до филхармонията е назначена комисия, която да разгледа случая. Преди две седмици от екипа на естрадната легенда се оплакаха в социалните мрежи, че са разкрили схема за злоупотреба на касиерката с помощта на таен клиент. Михова умишлено не е продавала билети за концерта, тъй като това не е носило финансова облага лично за нея.

Тогава тя обясни, че е нямала договор за продажбата на тези билети. От същата касиерка обаче се жали и режисьорът Ники Априлов. През 2017 г. той е изнесъл моноспектакъла си за Емил Димитров в родния му Плевен и е поверил на Ваня Михова продажбата на билетите. Тя поискала 20 процента комисионна от всеки билет. Чак след седмица тя му изпратила парите и документите, като си е удържала 809 лева.

Априлов е на мнение, че е трябвало да бъде уволнена, а не преместена от една на друга каса.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени