Захвърлена ергенка се залюби след шоуто

15 Май 2023, 10:00


Изгората й също като Евгени е човек на изкуството  


Захвърлена ергенка се залюби, след като участието в шоуто за нея приключи. Бившата стюардеса Виктория, която не получи роза от пианиста и наскоро напусна имението на ергенките в турския курорт Бодрум, е открила любовта, след като битката за сърцето на Евгени остана в миналото за нея, пише България Днес.

Това разкри самата Виктория, която след дълги часове във въздуха започва активно да се занимава с йога. „Запознахме се малко след като се върнах от снимки. Всичко при нас стана много бързо“, разкрива Виктория. След години на дълги летателни часове и динамичен живот по всички точки на света Виктория решава да промени изцяло живота си. Заминава за Индия, където влиза в ашрам на брега на свещената река Ганг и завършва курс по йога. Това внася нов смисъл в живота й и променя изцяло светогледа й.

В Индия тя осъзнава, че има нужда от любов, и решава да се запише за „Ергенът“, докато е на хиляди километри от тук. Виктория признава, че "вълнение“ е слаба дума за това, което изпитва преди срещата си с него, и през цялото време се надява да пламне любов между тях.

Но това така и не става, а Виктория бързо заменя къдрокосия музикант с друг мъж, когото засега упорито крие от любопитните погледи. Все пак ергенката е категорична, че няма принц на бял кон, но би простила изневяра.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди седмица
0
Ако Виктория е ''захвърлена''от ергена то значи,че всички отпаднали също са ''захвърлени''.Много простафелски драскате жълтурници.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени