Заради липсата на работа - звезда от Съни бийч стана готвач (Василена Винченцо започна работа в кухнята на Стела от Мастършеф)

https://hotarena.net/laifstail/zaradi-lipsata-na-rabota-zvezda-ot-sani-biich-stana-gotvach HotArena.net
Заради липсата на работа - звезда от Съни бийч стана готвач (Василена Винченцо започна работа в кухнята на Стела от Мастършеф)
Номинираната на Аскеер актриса Василена Винченцо влезе в кухнята на победителката от втория сезон на Мастършеф Севда Димитрова, видя HotArena.


Василена успя да се преквалифицира за отрицателно време и да навлезе в дебрите на кулинарията. Ресторантът дава шанс на безработната актриса от Народния да се присъедини към екипа и да се учи как точно се прави брънч и то по време на тежък за театралите период. 


\"Поради извънредното положение аз съм безработна, както за жалост и всички други актьори\", споделя Василена. Актрисата е силно благодарна на Севда, която й подава ръка в изключително труден момент. Винченцо дори се шегува, че не знае как ще се завърне към актьорството след като мине извънредното положение и дойде време театрите да отворят врати. 


Самата готвачка Севда признава, че изобщо не е очаквала човек, който никога не е имал достъп до тази сфера, да успее да навлече толкова бързо в нещата. Кулинарката разказва, че Василена внася огромно настроение в кухнята им. \"Много е тежка тази професия, много е изморително, но си струва\", споделя Василена. Тя признава, че макар репетиционните й дни да са по 12 часа, в кухнята физическата умора надделява. 


Звездата от \"Съни бийч\" сподели, че сцената й липсва и няма търпение да играе отново и да влиза в роли, пише България днес. 

4 Коментара

ми,

преди 3 години

Браво на момичето.Не стои да хленчи за пари от държавата като други от нейния бранш,а си ги изкарва с честен труд.

Коментирай

Мюмюн Маджуров

преди 3 години

Каква звезда бе хора?! Сериалче,от което са дали 3-4 серии,тая беше в някаква поддържаща рола и вече "звезда" ? ХАХАХА....

Коментирай

ми,

преди 3 години

Звездосват ги жълтите медии.Никой друг.

Коментирай

Monica

преди 3 години

20 правописни грешки! ИЗЛАГАТЕ СЕ! Напишете статия колко неграмотни са тези, които пишат за вас.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.