Защо Джулката Гани получи амнезия и се скри по дело за проституция?

3404
15 Март 2019, 14:21


Джулиана Гани е свидетел по делото на Дани Обувката за трафик на жени, но изкусителката не се явява на него за втори път. Нещо повече – съдията по казуса я издирва под дърво и камък, докато блондинката нехае и си пуска сладникави любовни снимчици в мрежата, или пък кадри, на които би трябвало само мъжът и клиентите й да са свидетели. Важният въпрос тук е защо Джулката се крие от правосъдието и защо не предприеме някакви стъпки, с които да изчисти изцапания си имидж, пита HotArena.

 

В началото на февруари вестник „България Днес“ разкри, че Гани е била от момичетата на Дани, най-известната сред тях, която прибирала 1000 лева от креватен сеанс. Тогава стана ясно, че съучастникът на Обувката – Страхил Гановски, набирал девойки за бизнеса им и покрай конкурсите за красота. Такъв е бил и случаят с Джулана, която спечели един такъв.

 

Оттогава насам, въпреки че скандалът стана публично достояние, и дори има доказателства, Мис Силикон не се е осмелявала да коментира нищо по темата. Дори не си направи труда да отрече информацията поне чрез профилите си в социалните мрежи. За сметка на това не спира да ни прави свидетели на лигавите си селфита и снимки.

 

А считаме, че не й прави добра услуга тиражирането на името й като компаньонка… А че е такава не го твърдим ние, а прокуратурата.

 

Вчера стана ясно, че моделката за втори път е отсвирила процеса срещу сочените за нейни сводници. Тя трябваше да се яви като свидетел, жертва на трафик на хора. В обвинителния акт е посочено, че тя и още няколко момичета са работили като проститутки за Даниел Буруджиев – Обувката и хората му.

 

На първото заседание преди месец Джулиана се е оправдала за отсъствието си с твърдението, че има ангажименти в Нова телевизия. От медиите изпращат официално писмо, в което отричат това. По лична карта Гани се води, че живее при майка си. Потърсена на въпросния адрес, родителката й заявява, че няма представа къде се намира неследничката й, тъй като са във влошени отношения.

 

За да проследят къде точно се намира, ще се наложи да се поразровят в справки с телефонните й разговори. Ако не успеят да я издебнат на някоя нейна изява, като нищо може да бъде обявена за издирване.

 

Това, че се крие от правосъдието, навежда до мисъл, че може би има от какво да се притеснява и има нещо гнило, което премълчава и не желае да излезе на яве.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гтг
преди седмица
0
То всички знаят,че е на повикване,ше гризне дръвцето ако си отвори гумираната уста!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
То
преди седмица
0
Да свидетелства по делото, означава публично да признае, че е проститутка. Да не е луда да иде.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
27
преди седмица
-1
Ще иде и още как. Една проститутка няма да надвие съдебната система, вервай ми. Просто е мишка и не си губят времето с нея. От закона не моеш избега...може да го бориш ама с мнооооого пара. Ще се мислиш за победител, щот не си у пандиза, ама сметката ти у банката яко се е стопила. Кой печели, ааа? А вие тука за една Джулка сте седнали да коментирате...


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени