Защо гимнастичката Цвети Стоянова заприлича на жрица? (Витаят съмнения за нещо много лошо...ВИЖТЕ)

https://hotarena.net/laifstail/zashto-gimnastichkata-cveti-stoianova-zaprilicha-na-jrica HotArena.net
Защо гимнастичката Цвети Стоянова заприлича на жрица? (Витаят съмнения за нещо много лошо...ВИЖТЕ)
Гимнастичката Цветелина Стоянова се окепази зверски след възстановяването си  от опита за самоубийство. В последно време бившата грация не спира да позира пред медиите и да разказва за трагичния инцидент от минал ото лято. Зрителите обаче останаха възмутени от новата уж хайлайф визия на Цвети,  отиваща повече на някоя секс труженичка, видя HotArena.

Върхът на трансформация бе последн ото интервю на Цвети за предаването „Папараци”. Визията на гимнастичката бе направо покъртителна. Изрусена, състарена, с тоалет с разголено рамо, пох отлива прическа, обилен грим по лицето и тъмно червило, гимнастичката се бе издокарала по-скоро като някаква проститутка. Вместо да бъде вдъхновение на хората за борбата в жив ота, колк ото и тежки да са някои моменти, бившата грация не прилича на себе си. Наред с това дойде изумително признание, че Цвети никога не е обичала гимнастиката заради жестокия режим в този спорт, а се е жертвала в памет на покойната си майка.

Стоянова стигна много далеч с показността на собствен ото си страдание. По-рано този месец гимнастичката се нащрака за корицата на илюстровано списание и надълго и нашироко разправи за многобройните перипетии в иначе доста краткия си жизнен път. Твърди се, че е взела хонорар за това. Стигна д отам дори да прави класация на най-тежките си моменти.  От цял ото това чупене на стойки и душевно разголване лъха  откровена позьорщина, разочаровани са масово хората.

Цветелина Стоянова трогна народа със самоубийствения скок в навечерието на олимпийските игри в Рио миналата година. Всичко живо се молеше грацията да оцелее след няколко жив отоспасяващи операции в Пирогов, а ансамбълът по художествена гимнастика,  от който Цвети бе част д отогава, й посвети спечелените бронзови медали. Година по-късно клетата Стоянова се възстанови напълно физически, но мнозина в спортните среди имат големи съмнения, че не е добре с главата.

„При нея явно има някакъв психически проблем. Промяната в нея е толкова драстична, трудно е да се обясни по друг начин”, твърдят  отколешни познати на грацията.

След изписването й  от болницата Цвети скъса връзка с болшинств ото  от доскорошните си колежки и първи приятелки  отансамбъла. Разбра се, че  от дъжд на вятър се среща с Ренета Камберова. Иначе самите грации, начело с адашката й Цветелина Найденова, признаха, че нито се виждат, нито се чуват с нея. Стоянова ги  отсвири наскоро за представянето на книгата „Златните 8”, посветена на ансамбъла.

За сметка на това Цвети все по-често се появява на стадиона, за да гледа гаджето си Александър Любенов, който е вратар на „Локом отив” (София). При това добре се старае да покрие обичайния образ на футболно гадже. На фона на люпещите семки запалянковци Цвети изпъква с прическа с ярко изрусена коса, бутикови дрешки и грим, както повелява плеймейтския кодекс.

Всеобщото съчувствие взе да олеква, когато гимнастичка започна да показва белезите си  от тежките травмите на снимки в социалните мрежи. „Хората достатъчно съпреживяха личната драма на Цвети. И това дойде малко в повече. Нима по този начин ще се намали болезнения спомен за инцидента?”, чудят се на акъла й в спортните среди, пише \"Уикенд\". 
 

12 Коментара

kokona

преди 6 години

Ima nov vid zabolqvane,neshto,kato tejko psihichesko rastroistvo.Jelanieto na tezi momicheta da sa izvestni.Kompleksi i pylna lipsa na pokritie vyrhu stoinostta na lichnostta.Bolni sa i Cveti i Megz i Nikoleta i vsichki koito po cql den izmislqt istorii za tqh i iskat da se pishe za tqh!

Коментирай

пфф

преди 6 години

Тая не е за жалене, вижте я на какво прилича...

Коментирай

123

преди 6 години

Изумяваме злобата и липсата на чувствителност у българина. Много е състрадателен ако някой показва слабост и му се струва,че е по-зле от него, но ако човек се вземе в ръце и покаже, че се е съвзел, веднага му скача. Тя изглежда добре, взела си е поука и продължава напред, няма шанс българина да й съчувства, ред е да бъде заклеймена. Ако беше загинала щеше да е светица, но тя оцеля и продължи, значи е вещица! Баси кви изроди сме, нямам думи!

Коментирай

123

преди 6 години

Изумява МЕ! Извинявам се, клавиатурата ме подвежда понякога!

Коментирай

Kris

преди 6 години

Щот е курва брат

Коментирай

Помияри

преди 6 години

Как може да пишете само заради едно голо рамо,че прилича на проститутка.Не ви е срам, човек който скача от седмия етаж не е очаквал,че ще се върне от онзи свят,и не го е направила за да привлече внимание .Повръща ми се от такива които ще намерят злобна дума за всеки дори и за едно сираче ,то не беше Дубай защо отишла ,оказа се,че по работа .сега и за външния и вид ли ще и държите сметка.жалки хора

Коментирай

Витаещите

преди 6 години

И според мен витаят съмнения,че грозните и дебели съотборнички много са и завиждали,и сега продължават ...щом се на намира все някой да коментира,анонимно ,че е курва и Т.н оставете момичето на мира ! То наистина от токова злоба ,н а човек може да му дойде да гуша и да скочи от 7 мия етаж.злобари нещастни

Коментирай

Ina

преди 6 години

Tq izglejda mnogo dobre za choveck, koito e prejivql takova nestho.Tq iska da se otdeli ot predishiq si obraz na momicheto s tamna kosa,plaha,nereshitelna.Tq iska da e napalno razlichna ot predishniq si obraz,haresva vi ili ne.Ostavete q namira za da ima i tq hqkakav normalen jivot. S vashite komentari i pisaniq ne i pomagate.Ima edna pogovorka "Kato ne mojesh da pomognesh nedei prechi!"

Коментирай

преди 6 години

99 процента от чалгарките/плекмейтки , за които пишетш са жрици в буквалния смисъл на думата. Като започнеш от Николета и стигнем до най-пропадналите пачи в шоубизнеса.

Коментирай

Tapanarka Tzvety

преди 6 години

Ami zastoto padna na glawata si, za towa!! TAPA I PROTIWNA PUTKA!

Коментирай

Tapanarka Tzvety

преди 6 години

Ami zastoto padna na glawata si, za towa!! TAPA I PROTIWNA PUTKA! DA SKOCHI OT PO-WISOKO SLEDWASHTIJA PAT!

Коментирай

ЛО

преди 6 години

Момичето расте без майчина опора и ласка. Лута се , бърка се. Илиана Раева и разбърка мозъка и я заряза. За съжаление е това дете. Дано се вразуми и намери верни път.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.