Зейнеб Маджурова: Всеки ден плача за Турция!

https://hotarena.net/laifstail/zeineb-madjurova-vseki-den-placha-za-turciia HotArena.net
Зейнеб Маджурова: Всеки ден плача за Турция!

Просто не знам как до опиша тази трагедия, правя всичко по силите си, за да помогна

Водещата Зейнеб Маджурова е сред най-активните дарители на пострадалата от опустошително земетресение съседна Турция. Телевизионерката преживява лично случилото се, защото самата тя е с турски произход и има много приятели в страната, които са засегнати от случилото се.

\"Плача всеки ден. Дори не знам как да опиша трагедията. Последното нещо, което истински ме разтърси, е новината за намереното и спасено бебе на 20 дни Карем, стояло под руините. Благодаря на Господ, че това се случи! Надявам се още на такива чудеса\", сподели разстроената Маджурова.

От самото начало Зейнеб не просто изпраща есемеси в помощ, а координира и различни инициативи. С нейни приятели организира онлайн благотворителна разпродажба, а средствата ще заминат в помощ на пострадалите.

\"Можем малко да помогнем с одеяла, генератори, печки, палатки, дълготрайни продукти и молитва! Има отворени пунктове на Червения кръст в София, Пловдив, Варна\", призовава за помощ Зейнеб. Тя е огорчена, че дори в трагедията има хора, които намират време за скандали по темата. Така след като първоначално споделя номера на БЧК за дарения, нейни последователи в социалните мрежи я засипват с негативни коментари защо зове за помощ само за жертвите в Турция, но не и в Сирия.

Зейнеб разкрива, че й е станало много обидно от хорската злоба, която е срещнала. Бившата водеща в \"На кафе\" признава, че именно заради това самата тя пази в пълна тайна личния си живот. Маджурова е категорична, че ще продължи да търси различни варианти за помощ най-вече на пострадалите деца от земетресението и се надява и много други хора да последват примера й.

Междувременно стана ясна, че вече има над 15 000 потвърдени жертви и 62 937 ранени в Турция. В Сирия се знае, че при земетресението са загинали 3162 души, но се очаква броят да нараства още.

5 Коментара

куро торес

преди 1 година

плачеш за моя уй

Коментирай

555

преди 1 година

За жертвите в Батак плачеш ли?!

Коментирай

ами,

преди 1 година

Платено рекламно материалче за една семпла селска хитруша върху трагедията на загинали, ранени и техните близки.Много е грозно това.Натрапената ''телевизионерка''ако иска действително да помогне да замине заедно с друга така ''ревящата''в медийното пространство ЕленкА Колева на място да разчистват развалините и оказват помощ на място.Останалото е пошла реклама.

Коментирай

джейк

преди 1 година

плаче за пари

Коментирай

айсс

преди 1 година

Много ми са противни такива същества , които започват така- плача, сърцето ми се къса, и други лични и дълбоки чувства и чак тогава започват- горките турци.Първо и най- важното е да разберем те колко са зле "добринките"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.