Зейнеб плаши без грим (Блондинката с огромни бръчки около очите - Фото)

https://hotarena.net/laifstail/zeineb-plashi-bez-grim HotArena.net
Зейнеб плаши без грим (Блондинката с огромни бръчки около очите - Фото)
Любимата колежка на Гала – Зейнеб, изглежда доста стряскащо без грим, видя HotArena.


Наскоро тя показа снимка в натурален вид, на която ясно се виждат дълбоките бръчки около очите ѝ. Видът на блондинката меко казано не отговаря на нейната възраст от 35 години. Съдейки само по лицето ѝ, човек спокойно би могъл да я вземе за 45-годишна. Около очите ѝ има не само бръчки, но и плашещи торбички, което също е характерно за доста по-напреднала възраст.


Не е ясно защо Зизу изглежда по този начин, след като е всеизвестно, че често се подлага на най-скъпите съвременни процедури за разкрасяване. Според някои специалисти, проблемите с лицето ѝ биха могли да се дължат на прекаляване именно с тези процедури, пише Уикенд. 

13 Коментара

момо

преди 4 години

турски кич и просто излъчване

Коментирай

Зики

преди 4 години

Тя и с грим е отбъскващо неприятна и много проста

Коментирай

ми,

преди 4 години

Генът си е ген.Никакви процедури не могат да го променят.И тези мазилки и щпакловки с които младите жени започват да се плескат от 13/14 възраст си дават резултата.Затова и сега младите изглежда по-стари за възрастта си.

Коментирай

Тихо

преди 4 години

Тя роди от богато синче и сега чака вместо да ходи, да лети.... Толкова много драпа момичето. Тя е в Елита, но Елита не е в нея :-)

Коментирай

Pppp

преди 4 години

Много си е добре момичето.Я Вие се покажете и без и с грим да ви видим

Коментирай

Кое точно плаши?

преди 4 години

На мен пък ми харесва.Още по-сладка е без грим.Хайде стига карахте децата да си мислят,че е правилно да се мажат с помади.

Коментирай

Значи

преди 4 години

Зейнеб съм я виждала без грим от съвсем близо и съвсем честно ви казвам, че има вид на престаряла бръмчалка с лукав и същевременно изморен поглед. С една дума : употребена , изхабена .

Коментирай

Истина

преди 4 години

Нито е симпатична, нито е фотогенична, да не говорим, че е и проста и дразнеща с тъпите си коментари. Тя е човек без никакво образование, без интелект, ето така се пробива в България. Беше гадже на Иво Диков, в една компания със Стоян Балевски. Иво я заряза и тя се прехвърли на друг от компанията, но задължително с пари. Това момиче е толкова меркантилно, този Стоян е мазен, флегматичен и гнусен, но на нея явно това не й пречи. Гнус да и двамата заедно! Един дол дренки.

Коментирай

Подкрепям предния коментар

преди 4 години

Тази обиколи половината свят, за да го играе "аристократка и милионерша". Върти го на пръста си този Стоян, щом и детето носи турско име. Това, че "било еврейско" е само за прикритие. Същественото е, че тази форма е приета в Турция, пък брадърката нито е женена за турчин, нито живее в Турция. Явно този Стоян е безгласна буква (чехльо като Стефан на Гала) , а името е отмъщение за това, че свекърът и свекървата не я искат за снаха. Защото "Мария" е едно, а "Мириам" - друго, независимо от общия корен. Явно при тези и родите им кипят страсти като от харема на Сюлейман Невеликолепни. :) Сигурно и турските магии влизат в действие, за да е още по-примитивно. :)

Коментирай

да

преди 4 години

От Нова чалгарска тв и Гълъбарника на Гълъбинка я пробутваха в Турция уж като кореспондент преди години.Тя много се взе насериозно и си мислеше,че ще хване някой богат там.Но не би.Даже и у нас не намери някой от нейния етнос,а будалата милионерски син Балевски.Точно проста селска хитруша си е.

Коментирай

Свински очички

преди 4 години

Ама какви малки очички има! Хахахаха

Коментирай

Iva

преди 4 години

Chak da plashi ne mislq vie vse edno ste mnogo krasivi bez grim

Коментирай

:)))

преди 4 години

свински....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.