Зейнеб сключи таен брак с милионера Стоян Балевски: Семейството му ме приема!

https://hotarena.net/laifstail/zeineb-skliuchi-taen-brak-s-milionera-stoian-balevski-semeistvoto-mu-me-priema HotArena.net
Зейнеб сключи таен брак с милионера Стоян Балевски: Семейството му ме приема!

Зейнеб Маджурова и милионерът Стоян Балевски са сключили тайно брак преди няколко месеца, узна HotArena.

Церемонията е била в тесен кръг заради пандемията от коронавирус. Затова призна бившата репортерка на Гала, разкривайки, че с бащата на детето й вече са законно семейство. Зейнеб направи изказването в своя влог, където от няколко седмици се опитва да развива своя канал в ютуб.

„Официално сме семейство със Стоян“, призна Зейнеб.Тя опроверга слуховете, че семейството на Стоян не я приема.

\"Глупости са, че свекърът и свекървата не ме харесват. Факт е, че сме създали едно голямо семейство. Тази година която бе трудна, изкарахме всички заедно. Никога бащата на Стоян не е имал нищо против мен. Семейство на мъжа ми е толкова космополитно. Нямат никакъв проблем с това че съм с турски произход. Семейство му е огромен фен на Турция, дори повече от мен. Те са преживели много неща, живели са на различни места по света и нямат предразсъдъци“ казва Зейнеб, цитирана от България Днес.

13 Коментара

ВЕрвам

преди 3 години

Сигурна съм, че семейството милионери са в непрестанен възторг, че са се сдобили с такава прекрасна снаха! Почти като Гущеровите родители.

Коментирай

мими

преди 3 години

Че кое семейство ще иска подобно просто чучело от друг етнос? За този свършиха ли се българките?

Коментирай

Хаха

преди 3 години

Мазна,мазна,че кой ще купува иначе чанти Шанел в Бургас ахахах

Коментирай

гоги

преди 3 години

Майката на Зейнеб какъв крокодил беше с кривите зъби. Страхотна сваха на милионерското семейство.

Коментирай

Та

преди 3 години

Ако родителите му са забогатяли по нечестен път, възмездието ги е застигнало. Стоян има брат близнак. Дерзайте труженички, може да ви излеза късмета.

Коментирай

......па

преди 3 години

Явно милионерската фамилия е на същото кухо"ниво" като нейното.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Защото пък Гущеров старши не е зарязал съпруга лекар за да се ожени за сервитьорка.Балевски са от новобогаташите повечето от които е знайно как са забогатели.Балевски старши е бивш футболист.А и това което споделя снаха им Зейнеб,че били ...огромни фенове'' на Турция ...говори за тях повече от достатъчно.

Коментирай

??

преди 3 години

Това,че "милионерските фамилии" се "презентират' като еталон за екстра качество не отговаря на истината. Тук всеки " бизнесмен - милионер " е взел куфарче за благодарност от партията майка след 1989 или огромен кредит от банки/впоследствие фалирали/ и с протекции от последващи партии/ израстъци на партийния октопод/ Та какъв аристократизъм,интелект,класа,елегантност,вкус може да търсим при тези милионерски фамилии?? Никакъв! Защо да не харесват снахите си?? Напротив обичат ги,та те са простовати,хитри и материалисти като тях.

Коментирай

Мазни неизвестни хора

преди 3 години

Сключила “тайно” брак. Хахаха, бе кой се интередува от тези, че чак и тайно трябвало да бъде. На никой не му дреме за супер нефотогеничната и изглеждаща като баба Яга Зейнеб и за мазния й мъж. Те са еднакво неприятни, детето им няма нужда да го показва, знаем как горе-долу ще изглежда. Мазни та мазни хора, но дори и парите не стигат за да си умен и интелигентен.

Коментирай

///

преди 3 години

Точно такива преди бяха и партийните снахи на БКП=БСП.Сметкаджийки...

Коментирай

Мхм

преди 3 години

Този Стоян каква селска физиономия има, не е истина. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.

Коментирай

бо

преди 3 години

Тази пък коя е че трябва да ни интересува? Участничка в Биг брадър и на кафе не знам там какво прави.Смотана в лице с малки очи и безформени черти.Ако не я гримират и не и правят косата на нищо няма да прилича.И говори толкова префърцунено,че ще кажеш кой знае каква звезда.А то хванала го този пак син на някой си и това им е успеха на такива.Да се доберат до някой богат да ги хрантути и да ги води по почивки.После да постват в инстаграма и да се водят "успели".А лично тя в какво в успяла не се знае- постижения нула, но ни ги набутвате като големи звезди.И Станкулова и Малкоданска същите безлични женички, имали хъса да се слагат на богати мъже.

Коментирай

Даа

преди 3 години

В България всички хора с пари са новобогаташи. Парите им имат съмнителен произход, а и те самите не винаги са с добър вкус. Това не значи,, обаче, че искат децата им да се свържат с подобни красавици. Обикновено от второто поколение с пари вече осъзнават, че е съществено да се обвържат с образовани, възпитани жени от добри семейства - точно като споменатите хубавици ,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.