Земеделка стана най-красивата омъжена българка! Вижте новата „Мисис България 2021“

https://hotarena.net/az-jenata/zemedelka-stana-nai-krasivata-omajena-balgarka-vijte-novata-misis-balgariia-2021 HotArena.net
Земеделка стана най-красивата омъжена българка! Вижте новата „Мисис България 2021“

Станислава Василева от град Радиево стана красавицата, която грабна титлата „Мисис България 2021“. Омъжената българка има двама синове - Тодор и Георги, както и семеен бизнес в сферата на земеделието.

 

Активно се занимава със спорт и обича да пътува, стана ясно на събитието, което се проведе сред 420 кандидати за короната на предварителния кастинг.

 

Специална комисия определи 14-те финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe“, „Мисис България Еurоре“, „Мисис България World“, ,,Мисис България lnternational“.

 

Бяха избрани и техни подгластнички. В първи и трети тур участничките излязоха с официални тоалети. Във втори тyp всяко от момичетата имаше право да доведе свой близък, който да увери журито в нейните качества. За победителката Станислава Василева на сцената излязоха съпругът и единият й син, пише „България Днес“.

5 Коментара

Ужасссссссссссс

преди 2 години

Ужасен! Друго кво да пиша? А то се вижда!

Коментирай

Джиджи

преди 2 години

Две кила силикон

Коментирай

Дидо

преди 2 години

Защо не си наляга парцалите и да си гледа децата,правят семейство,пък се юрнат по конкурси. Голямо доказване ,на какво?! Намацана и в скъпи дрехи. Като искат да изпъкнат направи за бездомните животни кампания или за бедни деца.

Коментирай

ха ха

преди 2 години

И нос Майкъл Джексън.

Коментирай

ами,

преди 2 години

Поредният комплексиран силиконов дзвер на който мъж загубеняк купува титличка за фукня.Но то от кръга на недоразумението Мариана Маринова която организира тези жалки конкурсчЕта са все такива.Издирва ги из цялата страна,омайва ги за да и пълнят гушата.Тази е била и на другия и "конкурс''за силиконки.Маринова пак е взела парици да я направи "Мис силикон моделс".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.