Зетят на братя Илиеви стана винар

1451
04 Април 2019, 12:22Съпругът на Мариана Илиева—единствената сестра на босовете на ВИС-2 Васил и Георги Илиеви е стартирал бизнес с алкохол и хранителни продукти, научи HotArena. Той дори е регистрирал собствена фирма, която фигурира и в списъците на Търговския регистър.


Дружеството е еднолична собственост на висаджийския зет Емил Котев, а адресът му е в Кюстендил, където живеят двамата с Мариана. След смъртта на двамата й по-големи братя, тя остава при майка си Венка, за да се грижи за възрастната жена.

Години наред Мариана Илиева не демонстрира висок стандарт на живот, нито дава знак, че е наследила част от богатството на ВИС-2. Сестрата на братя Илиеви пробва да изгради свой бизнес, като отваря малко заведение край морето, но малко по-късно то е затворено за постоянно, пише "България днес".Тя започва да работи като наемен работник, а подобна съдба сполита и съпругът й Емил, който е син на местен политик.


Нещата се променят през 2016 година, тогава според хора от подземния свят, вдовицата на Георги Илиев—Мая, започва подялба на богатството му. Заедно с дъщерята на Васил Илиев–Ивон и Мариана Илиева, трите създават фирмата „ВИГ” с предмет на дейност–недвижими имоти.Следват трансфери на няколко имота, финансови трансфери, а дружеството, макар и да не развива дейност, повишава сериозно стандарта на живот на Мариана и Ивон.

Мая развива и собствен бизнес, но той е чрез съпруга й Емил. От миналата година двамата се радват и на две момиченца–близначки. Децата, заедно с Ивон на Васил Илиев, фактически са единствените наследнички на фамилията, тъй като Мая и Георги имат осиновени деца.


Скоро след регистрацията на фирмата си, зетят Емил започва да развива дейност в Кюстендил. Местни регистри сочат, че зетят на висаджиите се е насочил към търговията с грозде и вино. Отделно съдейства и за търговия с месо, мляко и сирене, произведени от малки семейни ферми.


Емил Котев има и солидни планове как да развива фирмата си, твърдят хора от родния му Кюстендил. Според мълвата, зетят на братя Илиеви възнамерява да открие още няколко магазина в Кюстендил и София.

Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в България


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 2 седмици
0
Познавам ги лично и това което пишете са големи глупости
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 седмици
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 седмици
0


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени