Златка Димитрова рисува по глинени фигури

https://hotarena.net/az-jenata/zlatka-dimitrova-risuva-po-glineni-figuri HotArena.net
Златка Димитрова рисува по глинени фигури

Легендарната плеймейтка Златка Димитрова твори с бои в свободното си време, видя HotArena.


Брюнетката, която през последните месеци разпуска край Созопол, сподели снимки, на които рисува върху глинени фигури.


Кадърът е запечатал творчеството на моделката, която оцветява криле на пеперуда в слънчевите нюанси на жълто, оранжево и червено. Снимката вероятно е направена от половинката й – фитнес инструктора Кирил Танев. Преди дни стана ясно, че двамата отмарят заедно край плажа. С грижите за сина на бившата брадърка се е заела неговата баба и майка на Злати. Тя изключително много й помага, особено в професионално активните периоди на Димитрова, пише Телеграф. 

5 Коментара

1

преди 3 години

Ще ви подаря речник за да прочетете значението на определението"легендарна"

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Искат кажат легендарна проститутка.Защото това значи плеймейтка .

Коментирай

Най-накрая прогрес

преди 3 години

Ето....Само след около 35 години след като се е родила, тя вече показва видим прогрес в развитието си. Евала. Поклон. Скоро ще почне да прави и скални рисунки и в пещерите.

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Харесвам долните коментари. Цитирам от български тълковен речник: ''легендарна, легендарно, мн. легендарни, прил. 1. Който е свързан с легенда (в 1 и 2 знач. ). Легендарен сюжет. Легендарен тон. 2. Прен. Който е необикновен, невероятен, като от легенда. Легендарна смелост. • същ. легендарност, легендарността, ж.'' Та легендарна ли е Златка, Хотарена, или пак търсим жълти заглавия с нулев смисъл в думите!

Коментирай

Е как да не е легендарна

преди 3 години

Понятието "легендарна" в т. нар. Плеймейт среди има друго значение: 1,2 години да те клатят за някакви пари. Да ти пускат снимки в медиите. Да ти дават някой парцал за някое "светско" събитие и накрая да те заведат като амортизирана и ако някой се сети да си вика "легенда" от запаса....Те нова е :-)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.