Златка и Благо отлагат сватбата

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-i-blago-otlagat-svatbata HotArena.net
Златка и Благо отлагат сватбата

Плеймейтката Златка Райкова и бившият футболист Благой Георгиев отлагат сватбата, научи „Галерия“. Въпреки че са сгодени вече повече от година и се радват на няколкомесечния си син, двамата все още няма да узаконяват връзката си.

 

Основната причина за отлагането е финансова. Към момента Благо разчита единствено на онлайн магазина си за спортни дрехи, но брандът му не успя да се наложи на пазара. В бранша коментират, че марката му се е оказала изключително несполучлива и бизнесът му е пред фалит.

 

Откакто приключи с еротичните фотосесии пък, Златка дръпна доста назад. Блондинката изкарваше доста добри пари като модел, но от близо 2 години се занимава само с модната си марка. В началото се радваше на добри печалби, но вече повече от година едва успява да регистрира продажба, разкриват наши източници.

 

Освен това, миналата година двойката се сдоби с ново жилище, което глътна доста средства за ремонт и обзавеждане и като ударили чертата, Златка и Благо се оказали на червено и пари за сватба няма.

 

Бившият футболист, който много искал да узаконят връзката си, предложил само да се подпишат в гражданското, но този вариант не бил приемлив за благоверната му. Плеймейтката държала на пищна венчавка, която по нищо да не отстъпва на първата сватба на Джизъса с бившата си половинка Есмер Омерова.

 

Тя се състоя в Русия и им излезе около 300 000 долара. Тогава обаче Благо все още играеше за руския клуб Оренбург и разполагаше със стабилна заплата.

 

Златка и Благо трябваше да се оженят в Дубай това лято. Двамата планираха сватба във въздуха – в уникален ресторант в един от най-високите небостъргачи в емирството. За да сбъдне мечтата си обаче, светската двойка ще трябва още доста дрехи да продаде.

 

12 Коментара

Рт5

преди 4 години

Щом веднъж взеха да я отлагат... ясна работата.

Коментирай

no money no honey

преди 4 години

Този Убавец нали си беше продал скъпарската къща в Горна баня.

Коментирай

123

преди 4 години

И какво като предишната сватба е била скъпо тържество?!? Съдейки по резултата, това е нямало НИКАКВО значение.

Коментирай

.

преди 4 години

Е, как той каза,че работи

Коментирай

Megi

преди 4 години

Тя не прилича вече изобщо на себе си.От толкоеа разкрасяване да си промениш физиономиятя сколко е жалко.

Коментирай

преди 4 години

Така като ги гледам излиза,че не можеш да вземеш едни зъби и да ги сложиш на едно лице-нито пък можеш да вземеш един нос и да го сложиш на Златка...а беше истински хубава

Коментирай

hoi

преди 4 години

Според мен Благо трябва да каже, къде са му правили зъбите, не бих искал да отида на същия зъболекар.

Коментирай

;)

преди 4 години

Златка никога не е била хубава! Помня я във Вип Брадър с другата Златка - и двете бяха отблъскващи без грим.

Коментирай

......па

преди 4 години

Кой им купува парцалките бееее....Пък и бившия чалгароритнитопковеца му е време да я сменя .Достатъчно се задържа,дете и направи,сега явно се озърта за следващата.

Коментирай

:)))))

преди 4 години

От "Зрънчо" са му.

Коментирай

hotarena

преди 4 години

ГЛУПОСТИ,кой е казвал,че ще има сватба и то в Дубай,измислици на писачи

Коментирай

Йо

преди 4 години

Хахаа, типична ковретина! Ако обичаш един човек и в случая нямаш много възможности, не би имало абсолютно никакво значение дали само ще подпишеш, пък сватба можеш да правиш по-напред във времето, когато имаш пари за това .Ама нее ,нали трябва да има излишна показност, нали трябват снимки за Инстаграма ... пълен цирк! Всеки трябва да живее според възможностите си!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.